Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 141

Wątek: Jak zmniejszyć spalanie w swoim e38, utrzymanie silnika, techniki jazdy.

Cytat Zamieszczone przez szczurek Zobacz posta
    brak mi słów aby opisac jakim jesteś kozakiem jeżdząc z takimi prędkościami po mieście. W tyłku mam to co ty sobie zrobisz, bo pewnie bys zginął uderzając nawet w znak drogowy, ale interesuje mnie życie swoje jak i innych uczestników ruchu, poza tym jak chesz jeździc 200 do zapraszam do niemiec. \
    POZA TYM ZBOCZYLIŚMY Z TEMATU
    jeszcze apropo śmieszne niskiego spalania PIOTRA_R nadl sadze ze to bzdura. dzisiaj jadąc do pracy wyzerowałem jedno spalanie . jak wsiadłem do auta było -4 na dworze . dystans 8 km pokonałem w około godzinę czasu( poranny szczyt we wrocławiu) spalanie 16,9 litra
    Spalił Ci prawidowo. W koncu twoja prędkosc wyniosła 8km/h . 100km przejechałbys w 12 godzin. silnik 2.0 spali podobnie wiec sie nie martw

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740i 1999r
    Dziś jadę do warszawy. Tak wiec zrobię fotki spalania o którym mówimy tak aby udowodnić niedowiarkom, że jednak można zejść do spalania między 6 a 7 l/100km zresetuje licznik przejechanych km oraz pierwszy wskaźnik spalania, postaram się to jutro wrzucić. Na pokładzie będą 3 osoby około 200kg bagażu i pełen bak.
    Ostatnio edytowane przez Piotr_R ; 01-03-2011 o 16:32

wejdz w test 5 i zrób foto tego testu jak mozesz. Ja dzis jade do Monachium to tez sprawdze. porównamy :)

A ja wam zrobię fotkę 4l/100km w m62b44TU ;D i co jestem kozak ;D? A tak w ogóle to mój dziadek to miał czołg w piwnicy ;D.

Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Jak wy panowie fanie macie ciagle gdzies sobie jezdzicie a moje 7 stoi w garazu a ja jezdze komunikacja miejska ;( . Tez chce sobie jakas traske pyknac :) , Ostatnio jezdzilem dookola parkingu kolo supermarketu zeby mi sie dziecko nie obudzilo jak zona robila zakupy . To byla dopiero przyjemnosc ...
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 01-03-2011 o 21:02

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    technics ,to najlepszy sposób usypiania dziecka ,sprawdzone :d

Zaawansowany Użytkownik Awatar lionix
    BMW
    728 E38
    Cytat Zamieszczone przez technics Zobacz posta
    J, Ostatnio jezdzilem dookola parkingu kolo supermarketu zeby mi sie dziecko nie obudzilo jak zona robila zakupy . To byla dopiero przyjemnosc ...
    ahahhaahahah :D :D :D masakra
    ja mam do szkoły może z 3 km, więc jak wracam do domu to objeżdzam okoliczne wsie robiąc ze 30, żeby tylko się przejechać :( ale to i tak za mało, nadal jestem napalony na jazde

Cytat Zamieszczone przez joe white Zobacz posta
    A ja wam zrobię fotkę 4l/100km w m62b44TU ;D i co jestem kozak ;D? A tak w ogóle to mój dziadek to miał czołg w piwnicy ;D.
    to czekam na foto z testu 5 pokazujacy ten wynik :):):) No Wojtek słowo się rzekło :):)

A z testy numer 5 to niema takiej opcji ;D ja mogę chwilowe spalanie cyknąć i zarzekać się że 4l pali ;D.

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    ROBERTO ,zrób foto licznika km i wyzeruj test spalania i potem znowu foto licznika :) aaa i paragony ze stacji :) żartuję :)

Moim TDSem na baku robie na trasie oczywiście jakies 1150 km :)

Uprawnienia umieszczania postów