No i to jest wiarygodna relacja ;D. Robert to ty w takim razie masz bardzo ciężką nogę skoro 10,69 ;D.
No i to jest wiarygodna relacja ;D. Robert to ty w takim razie masz bardzo ciężką nogę skoro 10,69 ;D.
brawo, bardzo ładne opracowanie; jednak da się zaoszczędzić bez "specjalnych zabiegów aerodynamicznych", w benzynowej 735, czuje że do 8L/100km bym zszedł, ale po trasie, wyjazdy po papierosy i inne głupoty "zrobią swoje i dalej będzie pokazywać 12L/100km :-) tak się zastanawiam czy nie będą koledzy z północy z nas się śmiać; bo są nawet takie powiedzonka o "krakowskim oszczędzaniu" :-)
OK, byłem niewiernym Tomaszem :D
A mi na postoju jak mam wlaczone chwilowe spalanie pokazuje 53,5L /100 silnik m62b44 wytlumaczy ktos to??
Kiedy ogarnia Cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie...
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
To ja tez dorzuce swoje trzy grosze. W czerwcu zeszlego roku odbieralem kuzyna i jego dziewczyne wraz z dwoma kolegami z lotniska z Chicago i zawozilem do Green Bay w Wisconsin. W obie strony ok 550 mil (900km). Trasa to w 90% autostrada. Predkosc 120-150km/h. Piec osob na pokladzie + 4 ciezkie walizy w bagazniku. Spalanie z calej trasy po przeliczeniu recznie wyszlo mi 10,4l/100km. W drodze powrotnej jechalem w nocy sam bez zadnych bagazy i spalanie wyszlo 8,3l/100km, predkosc praktycznie przez cale 400km 130km/h bez przerwy. Szkoda ze nie porobilem zdjec ;)
P.S. Taki maly OT. Dzis tankowalem swoja e38 za $4 za galon :( Tragedia!!! Cena ropy szaleje w USA... Podobno ma kosztowac $5 za galon. Po przeliczeniu bedzie kosztowala 4zl/l. Narazie kosztuje 3zl/l...
Chyba kupie Priusa :D
Ostatnio edytowane przez matraks ; 06-03-2011 o 01:10