Druga i trzecia my¶lê, ¿e jest warta uwagi. Je¿eli szukasz bardzo zadbanej to patrzy³bym na Niemcy, no i jak 750 to tylko w longu :)
To oczywi¶cie moje zdanie.
Druga i trzecia my¶lê, ¿e jest warta uwagi. Je¿eli szukasz bardzo zadbanej to patrzy³bym na Niemcy, no i jak 750 to tylko w longu :)
To oczywi¶cie moje zdanie.
Jest pewne auto na które natkn±³em siê niedawno przypadkiem i ze wstêpnych oglêdzin raczej by³oby warte sprawdzenia. Kto¶ wyje¿d¿a i chce siê go pozbyæ. Nr. tel moge wys³aæ na PW.
Czarne e32 w benzynie!
Wklejam odno¶nik do tematu o krakowskich serwisach, na wypadek gdyby rozmowy przynios³y oczekiwany skutek i pojazd przysz³oby sprawdzaæ przed zakupem.
http://7er.pl/showthread.php/525-Kra...rwis-polecacie
Niestety z wypowiedzi w temacie jasno wynika, ¿e w przypadku wszystkich warsztatów zalecana jest daleko posuniêta ostro¿no¶æ. Ja osobi¶cie nie polecam ¿adnego, zw³aszcza w tak delikatnej kwestii. Niemniej jednak auto nadal wydaje mi siê warte sprawdzenia, ze wzglêdu na wersjê.
Jutro wy¶lê zapytanie do ASO o którym rozmawiali¶my przez tel, o wynikach dam znaæ na PW. Przez reszte tygodnia mogê byæ mniej dostêpny na forum, ale jestem pod tel. tak¿e poelcam siê.
EDIT:
W ASO BMW M Cars Libertów istnieje mo¿liwo¶æ sprawdzenia stanu auta przed zakupem, us³uga kosztuje 600 z³ jej zakres obejmuje min. pomiar grubo¶ci lakieru na wszystkich elementach karoserii auta - nie ma jednak mo¿liwo¶ci otrzymania wyników na pi¶mie - taka operacja podchodzi pod ekspertyzê której koszt dla ca³ego auta jest ustalany indywidualnie.
Poza lakierem wykonuje siê sprawdzenie auta pod wzglêdem zu¿ycia elementów eksploatacyjnych, g³ównie zawieszenia i hamulców, ale tak¿e wycieków z silnika, jego osprzêtu , skrzyni i reszty uk³adu napêdowego. Jest mo¿liwo¶æ sczytania b³êdów pod warunkiem, ¿e z³±cze diagnostyczne jest nowego typu - nie mam VINu auta wiêc trzeba podaæ przy umawianiu terminu.
Na obiekcie znajduje siê stacja diagnostyczna gdzie mo¿na wykonaæ badanie na analizatorze spalin, dynamiczne sprawdzenie stanu zawieszenia i hamulców. To tyle.
Ostatnio edytowane przez sz4l0ny ; 24-02-2011 o 11:46
Czarne e32 w benzynie!
Tez uwazam ze ta Bialegostoku jest warta uwagi :)