Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Trzy e32 750 Jasło , Syców , Białystok wyglądają ciekawie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    750
    Cytat Zamieszczone przez Marecki7er Zobacz posta
    Druga i trzecia myślę, że jest warta uwagi. Jeżeli szukasz bardzo zadbanej to patrzyłbym na Niemcy, no i jak 750 to tylko w longu :)
    To oczywiście moje zdanie.
    Patrzę na Niemcy ale coraz mniej tam sensonych e32 mówię sensownych nie tanich .

Pozdrawiam

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Jest pewne auto na które natknąłem się niedawno przypadkiem i ze wstępnych oględzin raczej byłoby warte sprawdzenia. Ktoś wyjeżdża i chce się go pozbyć. Nr. tel moge wysłać na PW.
    Czarne e32 w benzynie!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Jest pewne auto na które natknąłem się niedawno przypadkiem i ze wstępnych oględzin raczej byłoby warte sprawdzenia. Ktoś wyjeżdża i chce się go pozbyć. Nr. tel moge wysłać na PW.
    ok , czekam .

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Wklejam odnośnik do tematu o krakowskich serwisach, na wypadek gdyby rozmowy przyniosły oczekiwany skutek i pojazd przyszłoby sprawdzać przed zakupem.

http://7er.pl/showthread.php/525-Kra...rwis-polecacie

Niestety z wypowiedzi w temacie jasno wynika, że w przypadku wszystkich warsztatów zalecana jest daleko posunięta ostrożność. Ja osobiście nie polecam żadnego, zwłaszcza w tak delikatnej kwestii. Niemniej jednak auto nadal wydaje mi się warte sprawdzenia, ze względu na wersję.

Jutro wyślę zapytanie do ASO o którym rozmawialiśmy przez tel, o wynikach dam znać na PW. Przez reszte tygodnia mogę być mniej dostępny na forum, ale jestem pod tel. także poelcam się.

EDIT:

W ASO BMW M Cars Libertów istnieje możliwość sprawdzenia stanu auta przed zakupem, usługa kosztuje 600 zł jej zakres obejmuje min. pomiar grubości lakieru na wszystkich elementach karoserii auta - nie ma jednak możliwości otrzymania wyników na piśmie - taka operacja podchodzi pod ekspertyzę której koszt dla całego auta jest ustalany indywidualnie.
    Poza lakierem wykonuje się sprawdzenie auta pod względem zużycia elementów eksploatacyjnych, głównie zawieszenia i hamulców, ale także wycieków z silnika, jego osprzętu , skrzyni i reszty układu napędowego. Jest możliwość sczytania błędów pod warunkiem, że złącze diagnostyczne jest nowego typu - nie mam VINu auta więc trzeba podać przy umawianiu terminu.
    Na obiekcie znajduje się stacja diagnostyczna gdzie można wykonać badanie na analizatorze spalin, dynamiczne sprawdzenie stanu zawieszenia i hamulców. To tyle.
    Ostatnio edytowane przez sz4l0ny ; 24-02-2011 o 11:46
    Czarne e32 w benzynie!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750
    Właściciel tej z Białegostoku wysłał dodatkowe zdjęcia wnętrza , poprosiłem go także o pełną historię co kiedy było zrobione od 2006 roku od kiedy jest w posiadaniu auta

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysparco
    BMW
    W211 e270cdi było e34 520, e39 525tds, 740 e38
    Tez uwazam ze ta Bialegostoku jest warta uwagi :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750
    Witam , dwie sprawy ... rozmawiałem z gościem z Sycowa a więc - ato w Polsce od 2,5 roku sprowadzone z francji stan po sprowadzeniu tragiczny .

Co zostało zrobione - Zostało całe pomalowane ( malowania wymagało pięć elementów przejechanych gwoździem - właściciel zdecydował się na całość )

renonawacja felg

renowacja tapicerki , tarcze klocki zawieszenie oleje filtry , robi autem nie więcej jak 4 tyś km , głównie latem

Co do tej z Białegostoku - pisałem do właściciela chyba w czwartek aby wysłał mailem co zrobił przy tym aucie chronologicznie od 2006 roku , na razie brak odpowiedzi .

Jak narazie na prowadzeniu ta z Sycowa ale czas pokaże :)

Uprawnienia umieszczania postów