nawet slaby szpachel mistrz by ogarnął temat tej maski ;) wiec nie wiem o co chodzi
nawet slaby szpachel mistrz by ogarnął temat tej maski ;) wiec nie wiem o co chodzi
Maska jest złamana i to ją dyskwalifikuje do naprawy. Oczywiście w warsztacie "u Zdzicha za stodołą" wyklepią i wyszpachluja to idealnie. Szkoda tylko, że mniej więcej w tym miejscu są odboje maski i po kilku klapnięciach "tynk" zacznie odpadać. Więc ja się pytam (abstra***ąc czy to seria 7 czy Dacia): czy tak naprawia się auta???
Ja wogole nie widze sensu w takiej naprawie bo ile sie zaoszczedzi w porownaniu do kupienia dobrej maski pod kolor... a szpachel to tak jak napisal Tuczi
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.
a ciekawe czy dorzuci felunek który leży niedaleko auta :-P
728i
Siódemka była naprawdę warta swojej ceny ale niestety już się sprzedała. Może ktoś z forum mnie wyprzedził? W każdym bądź razie dzięki za wszystkie wasze opinie a ja szukam dalej mojego pierwszego 7era.
Albo mi sie wydaje albo juz kiedys ją omawialismy, kojazy mi sie ten srodek ktory rewelacyjnie wygladal by w mojej 7 :) szukam takiego juz dlugo i nic...
Nie ta to bedzie inna :)
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.
e38 wyprodukowano dokładnie 327560 egzemplarzy,więc tak jak kolega wyżej napisał, jak nie ta to inna :)
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
no tak kolego ale ta końcówkę 27560 to możesz odpuścić:P ostatni na landach widziałem tak poskładanego sibena ze hoho... :P
Gdyby nie Niemce nikt z nas nie jeździłby w BEEMCE!!!