Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 11

W±tek: Kupiê e38 ale z ma³± pomoca :P

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    740iL Indywidual
    Sk±d
    Wroc³aw

Kupiê e38 ale z ma³± pomoca :P

Witam wszystkich mi³o¶ników e38... sledzê dosyæ uwa¿nie forum od d³u¿szego czasu poniewa¿ jestem zainteresowany kupnem tego samochodu... kocham go odk±d po raz pierwszy ujrza³em tê piêkn± sylwetke w gazecie motoryzacyjnej... dla niektórych nale¶nik, bezkszta³tna masa, kupa z³omu a dla mnie przepiêkna konstrukcja, wynik wspania³omy¶lno¶ci cz³owieka :P Mianowicie, pochodze z wroc³awia, wokó³ mnie mieszkaj± dwie osoby z tego forum bodaj¿e olejus i trolu a wiec pomy¶la³em ¿e mo¿na by by³o sie jako¶ spotkaæ w celu doradzenia czego¶ konkretnego i przedstawienia tak po krótce na co zwróciæ uwage przy kupnie bo podkre¶lam, ¿e ju¿ w tygodniu wyruszam na poszukiwania... pozdrawiam wszystkich mam nadzieje, ¿e ju¿ za tydzieñ bede móg³ sie pochwaliæ swoj± buni± :P

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ
    Witam na Forum :)
    Wow, w tydzieñ chcesz namierzyæ i kupiæ ten "jedyny" egzemplarz?? :shock: Czy masz ju¿ co¶ upatrzonego?
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    740iL Indywidual
    Sk±d
    Wroc³aw
    Mam generalnie kilka opcji... mo¿e uda mi sie do szwajcarii z kumplem pojechaæ... a mo¿e pos³uze sie jakim¶ z³otym ¶rodkiem z polski... kilka sztuk ju¿ widzia³em... ale w kazd± musia³bym jeszcze troszke w³o¿yæ aby wszystko by³o cacy :/ 2000-4000 minimum ... w jednym przednia zawiecha brak halogenów troszke pogienty zderzak... ale to nie problem mam znajomego dobrego mechanika w Trzebnicy z pewno¶ci± zrobi mi to po kosztach jeszcze zobacze... generalnie potrzeba mi jeszcze du¿o informacji... bo ca³a rodzinka odradza mi tego zakupu, ale ja kieruje sie sercem nie rozumem ;] pozdrawiam z góry przepraszam za b³êdy je¶li jako takie siê pojewi³y :)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    siemaneczko
    ;D

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    740iL Indywidual
    Sk±d
    Wroc³aw
    Zastanawiam siê równie¿ nad jaki¶ porz±dnym gazownikiem i rozs±dn± cen± za³o¿enia instalacji, jesli mo¿ecie to podajcie koledzy jakies namiary na dobrych fachowców... By³em ju¿ na rogowskiej ostatnio z ziomkiem bo zak³ada³ do omegi 2,5 v6 instalke... zdziwi³ sie bo w internecie widnia³a inna cena w w rzeczywisto¶ci krzyknêli mu jeszcze wiecej... a s³ysza³em od kilku osób,¿e porz±dnie to robi±... w sumie mam jeszcze mo¿liwo¶æ w trzebnicy ale kole¶ to robi we w³asnym gara¿u hehe dlatego mam w±tpliwo¶ci. Choæ przyznam ¿e kolega za³o¿y³ staga 300 do tej omegi i juz drugi miesiac je¼dzi i nic sie z³ego nie dzieje :) W takim razie czekam na jakies informacje ...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    mam ³adn± 740i do sprzedania. Nie jest to super tania okazja ale wsiadasz i jedziesz i to pewnie.

jak by co to pisz na priva to wy¶lê Ci link. Jest te¿ w dziale sprzedam. Cenê masz tam podan±.

Do Legnicy masz blisko. Zapraszam na kawkê.
    :D

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Jak by¶ chcia³ to zapraszam do Katowic, 1.5godzinki drogi, kupisz nie kupisz a przynajmniej sobie zobaczysz i bêdziesz wiêcej wiêdzia³ na temat E38..

Witaj kolego jak chcesz namiary na dobrego gazownika to pisz na priv ja zalozylem jako¶ 3-m-ce temu i ca³y czas bajka tak samo szwgier zalo¿y³ u tego samego magika i jest zadowolony. Instalacja to BRC super Polska a nie jakas w³oska kiszka. Pozdro.

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Sk±d
    Gliwice
    Witam i pozdrawiam. :)
    Dreams from Dreams - 7er...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    E46 328Ci
    Sk±d
    Wroc³aw
    Cytat Zamieszczone przez MastaKleszcz
    Mam generalnie kilka opcji... mo¿e uda mi sie do szwajcarii z kumplem pojechaæ... a mo¿e pos³uze sie jakim¶ z³otym ¶rodkiem z polski... kilka sztuk ju¿ widzia³em... ale w kazd± musia³bym jeszcze troszke w³o¿yæ aby wszystko by³o cacy :/ 2000-4000 minimum ... w jednym przednia zawiecha brak halogenów troszke pogienty zderzak... ale to nie problem
    Witam :)

Jak na pocz±tku wygl±da, ¿e musisz w³o¿yæ 4000 - przemnó¿ to co najmniej x2 :) chyba, ¿e masz niewielkie wymagania wzglêdem swojego wozu.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •