Poka¿ wyniki od 1 do 8 z 8

W±tek: WITAM WSZYSTKICH MI£O¦NIKÓW 7-emek

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2011
    BMW
    planowane 728iA
    Sk±d
    £ód¼

WITAM WSZYSTKICH MI£O¦NIKÓW 7-emek

Kilka lat wstecz mia³em okazjê przejechaæ siê e38 728iA i tak narodzi³a siê moja mi³o¶æ do 7-emek. Mi³o¶æ ta sta³a siê tak silna i trwa³a, ¿e postanowi³em zakupiæ ten model. Zanim jednak dokonam zakupu chcia³bym siê jak najwiêcej dowiedzieæ o tym autku i jego wersjach silnikowych aby wybraæ odpowiedni± dla siebie. Liczê na wasz± pomoc :-)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar dorka
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    E32 750i
    Sk±d
    KATOWICE
    Witaj Mario ;) Dobrze trafi³e¶ , napewno otrzymasz na wszystko odpowied¼ , tylko pytaæ :D
    Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar kfiatyghk
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    BMW e38 735 INDIVIDUAL SHADOW-LINE
    Sk±d
    Kluczbork
    powitac ;) to czekamy na pytania !

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar bogdanbruzda
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    e38
    Sk±d
    Trzebinia
    Witaj na weso³o.
    Kupuj i siê nie przejmuj, bmw dosyæ s± proste, przynajmniej benzynowe - 1 cylinder = 1,5L / 100km, ¶rednio wychodzi :-),
    no ale jakby¶ chcia³ tylko np. krótkie kawa³ki je¼dziæ, to ten prosty rachunek mo¿e siê bardzo zmieniæ.
    R6 pewno bêdziesz ¿a³owa³, ¿e mo¿na by mieæ wiêcej pod peda³em, V8 (740) chyba rozs±dny kompromis, V 12 pewno bêdziesz ¿a³owa³, ¿e nie masz do czego choæby ¶wiec zapakowaæ (ja bym ¿a³owa³).
    No i po co komu dwutonowy niewyposa¿ony "czo³g" (ja ju¿ ¿a³uje, ¿e mog³em mieæ jeszcze 2x tyle ró¿nych wynalazków - nie mam np. barku, lodówki i tego fajnego na kieliszki z ty³u).
    A na powa¿nie, to siê chyba musisz zdecydowaæ, czy potrzebujesz go do ekonomicznej jazdy, czy do wyg³upów.
    Pozdrawiam serdecznie, do zobaczenia w trasie.

Z00FY
    Go¶æ
    Witam, 740 m62b44 bez Vanosów to najlepsze rozwi±zanie do e38. Ale jak upar³e¶ siê na 728 to trochê s³abo to jedzie i pali du¿o w tej budzie :)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2011
    BMW
    e38 740iA VI 2001r.
    Sk±d
    Radzyñ Podlaski/I³¿a/Radom
    Ciao, powitaæ. :)
    Masz dobry pomys³, który jak wszystko ma dobre i z³e strony. Na pewno "poprzymierzaj" siê do kilku aut zanim kupisz. A jak Ci ci¶nienie wzro¶nie zamów herbatê i napij siê.

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    E38 740i
    Sk±d
    Skoczów
    Witaj Mario na forum ;)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2010
    BMW