-
Początkujący Użytkownik
witam
auto jest znajomego i znam trochę te auto, kupił ją niecałe 2 lata temu jakoś 2-3 miesiące po mnie (mi 2lata minęły 16lutego teraz) kupił ją na śląsku od jakiegoś kolesia a tamten ja wcześniej kupił od ambasady włoskiej. Wtedy ją sprawdzał miernikiem lakieru i było wszystko ok. Jak ja wtedy zobaczyłem to była wizualnie idealna niestety on talentu do parkowania nie miał i dlatego przedni zderzak już jest inny,
nie była rozbita tylko połamał zderzak, tylnym też gdzieś uderzył, mi też się teraz te uszkodzenia nie podobają....
Co do liczników ....fajne są:) nie chcą mi ich odsprzedać...:/ a tak poważnie były od samego początku, ma zdjętą blokadę prędkości :D
Fotele nie były wymieniane, możliwe że poprzedni właściel coś kombinował, deska była taka orginalnie każdy 7er trochę się różni:)
w aucie była remontowana skrzynia biegów, zawieszeniu też coś było naprawiane, na bieżąco ogólnie była naprawiana
samochód najczęściej jezdził na trasie z Poznania do Białej Podlaskiej, stamtąd znajomy pochodzi.
jak coś mi się przypomni to napisze:) auto fajne bo nie jest to jakiś zajazd, ta kosmetyka tylko trochę boli, ale to da się zrobić
pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów