Witam,ogl±da³ kto¶ mo¿e to auto?Nie ukrywam,¿e shadow i zupe³nie czarne wnêtrze jest moim idea³em :)
http://otomoto.pl/bmw-730-7-full-nav...C17448829.html
Witam,ogl±da³ kto¶ mo¿e to auto?Nie ukrywam,¿e shadow i zupe³nie czarne wnêtrze jest moim idea³em :)
http://otomoto.pl/bmw-730-7-full-nav...C17448829.html
"My¶lenie to najciê¿sza praca z mo¿liwych i pewnie dlatego tak niewielu j± podejmuje." - Henry Ford
do oplat - oplaty pewnie ze 2k, jakies niedorobki, szpachla na pewno wszechobecna - cena tez zaporowa - wg mnie lepiej poszukac zarejestrowanej w kraju za 14-15k.
¦wie¿y import do op³at ale ju¿ na polskich blachach? Co¶ tu nie pasuje. Ja bym uwa¿a³ na sprzedaj±cego. http://sprzedaz.konsumencka.edu.pl/sprzedawca.html
Ostatnio edytowane przez Driver313 ; 06-02-2019 o 13:53
Olewam Wasz system,porz±dek i ³ad.
Tam gdzie Ty jeste¶ - ja by³em.
Tam gdzie ja jestem - Ty bêdziesz.
ktos sobie jezdzi na pl blachach od innego auta.
Te polskie blach tu nie graj± co¶. Wed³ug mnie auto na ¿ywo oka¿e siê wrakiem, sprzeda¿ aut to nie dzia³alno¶æ charytatywna i nikt nie sprzeda Ci dobrego auta po takiej cenie. Zreszt± jak kto¶ tak dba o auto jak to jest ukazane na zdjêciach to w±tpiê ¿eby by³o sprawne technicznie. Sam chyba wiesz ¿e multum osób poleg³o na kosztach doprowadzenia 7er do dobrego stanu technicznego.:)
Pierwsze wra¿enie robi takie ¿e wydaje siê pojechana.. A blachy normalnie za³o¿y³ z golfa i ¶miga, znam takich odwa¿nych co potrafi± ca³y rok tak przelataæ :)
I m60b30 ci±gnie od do³u? No nie wiem.. i zawieszenie wydaje siê jakie¶ terenowe.
W 1998r. stara skrzynia?
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Jak widzisz Marku, e38 poni¿ej pewnego pu³apu cenowego budzi na forum zawsze skrajne emocje :D
Czarne e32 w benzynie!
sorry za OT ale dra¿ni± mnie og³oszenia, gdzie widaæ fotkê tacha - wska¼nik paliwa na dolnej rezerwie. nie kupi³bym z zasady samochodu, gdzie kto¶ je¼dzi ci±gle na oparach, nie mówiê by zawsze tankowaæ po korek, ale to æwieræ baku ¿eby nie zarzynaæ pompki mo¿na chyba mieæ... a tak poza tym to fakt i dla mnie dziwne, ¿e 98` i stara skrzynia, i za¶lepka poduszki na kierownicy chyba sie z wiekiem sama nie marszczy? Mo¿e t³uk³ j± jaki¶ czas, ale ¿e sprowadzi³ ¶wie¿± stwierdzi³, ¿e tylko zmieni podszybia ;)
Nie s³ysza³em jeszcze o górnej rezerwie?
Rozumiem co chcesz przekazaæ z tym niskim poziomem paliwa, zwa¿ jednak na to ¿e naprawde nieliczni tankuj± auto które jest sprowadzone i idzie na sprzeda¿.
Niestety takie s± realia, obecne ceny na stacjach s± takie ¿e nikt nie bêdzie kupuj±cemu robi³ prezentu, zw³aszcza ¿e auto jest nie zarejestrowane.
Przekrêcanie blach jest nagminne przy sprowadzanych autach, z tym podszybiem dobrze kombinujesz ale to ju¿ raczej ¿adkosæ bo swiadomosæ kupuj±cych jest obecnie znacznie wiêksza ni¿ 10 lat temu.
Marka z pewnoci± nie trzeba bêdzie przed tym ostrzegaæ, zna temat na tyle ¿e na szczepa siê nie nadzieje, tego jestem pewien.
Co do maskownicy poduszki to te¿ nie trafi³e¶, mam w domu auto z 2008 w którym powoli uwidacznia sie ten sam problem.
Czarne e32 w benzynie!