Cytat Zamieszczone przez siodemka Zobacz posta
sorry za OT ale drażnią mnie ogłoszenia, gdzie widać fotkę tacha - wskaźnik paliwa na dolnej rezerwie. nie kupiłbym z zasady samochodu, gdzie ktoś jeździ ciągle na oparach, nie mówię by zawsze tankować po korek, ale to ćwierć baku żeby nie zarzynać pompki można chyba mieć... a tak poza tym to fakt i dla mnie dziwne, że 98` i stara skrzynia, i zaślepka poduszki na kierownicy chyba sie z wiekiem sama nie marszczy? Może tłukł ją jakiś czas, ale że sprowadził świeżą stwierdził, że tylko zmieni podszybia ;)
Nie słyszałem jeszcze o górnej rezerwie?

Rozumiem co chcesz przekazać z tym niskim poziomem paliwa, zważ jednak na to że naprawde nieliczni tankują auto które jest sprowadzone i idzie na sprzedaż.
Niestety takie są realia, obecne ceny na stacjach są takie że nikt nie będzie kupującemu robił prezentu, zwłaszcza że auto jest nie zarejestrowane.
Przekręcanie blach jest nagminne przy sprowadzanych autach, z tym podszybiem dobrze kombinujesz ale to już raczej żadkosć bo swiadomosć kupujących jest obecnie znacznie większa niż 10 lat temu.
Marka z pewnocią nie trzeba będzie przed tym ostrzegać, zna temat na tyle że na szczepa się nie nadzieje, tego jestem pewien.

Co do maskownicy poduszki to też nie trafiłeś, mam w domu auto z 2008 w którym powoli uwidacznia sie ten sam problem.