-
Zaawansowany Użytkownik
-
Doświadczony Użytkownik
Taki przycisk chyba bedzie wygodniejszy ale i kabelków troche musisz przeciagnąć jak byś miał nadwyrężoną prawą ręke to użycie guzika szyberdachu by sprawiało bul jeśli znajdował by się przy dachu a teraz nie będzie to już wymagało podniesienia ręki i bedzie lepiej :D
-
Zaawansowany Użytkownik
-
Funkcjonalność Ok napewno będzie wygodniej , ale walory estetyki i sam widok tego przycisku mnie odpycha.
-
Zaawansowany Użytkownik
zawsze mozna to zmienić i wstawić 3x przyciski ^^ naprzykład takie
lepsza opcja manetke przy kierownicy zrobić tak żeby działała z szyberdachem ;) (sterownik od radia, albo od temopomatu chyba ma 3 tryby nie?)
oczywiście z tym przyciskiem to żart ;) ale wstawić sobie można w praktycznie każde miejsce które jest dużo wygodniejsze niż przy szyberdachu a sam przełącznik też można zmienić
Pozdrawiam ;)
Ostatnio edytowane przez NegroEG ; 22-02-2011 o 11:54
-
przycisk miażdzy :D James Bond miał takie w Astonie :D Nie wiem do czego służyły :D
-
Zaawansowany Użytkownik
do rakiet przecież ;) ale wstawić takie 3 przyciski pod popielniczką i niech patrol drogowy w czasie zatrzymania się zastanawia do czego one służą szczególnie jak od jednego byłaby klapka podniesiona ^^
jeszcze jedna opcja ^^

Z00FY dla Ciebie dobra opcją byłoby zamiana przycisku od modułu pamieci fotela elektrycznego w sterownik szyber ^^
Ostatnio edytowane przez NegroEG ; 22-02-2011 o 11:56
-
Vip
Vip
NegroEG, pomysł z tym przyciskiem nie podoba mi się kompletnie(ale to tylko moje zdanie) . Patrząc na fotki które zrobiłeś mam mieszane uczucia co do wnętrza auta...Aż tak bardzo jest zniszczone?
-
Zaawansowany Użytkownik
Dzuda mi po prostu nie pasował ten przycisk u góry mam możliwość to wsadzam go w inne miejsce ;) padło na okolice drążka skrzyni biegów nie wnętrze. Natomiast Wnętrze nie jest aż tak zniszczone zdaje Ci sie poprostu od Listopada jak nie dalej nie zająłem się jeszcze skórami w tym tygodniu będę się tym zajmował jeśli efekt nie będzie zadowalający to oddaje do renowacji i cześć pieśni.
PS. dzięki nie wiedziałem czym się mam teraz zająć a teraz już wiem ;) porobię fotki jak skończę to zobaczysz w jakim stanie tak naprawdę są. Swoją drogą to skóry z tego autka stały na szrocie ładnych parę lat naszczęście w aucie z kompletem szyb ;) ale przyciski się nie uchowały pokradli ;/
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez NegroEG ; 22-02-2011 o 12:09
-
Akurat w temacie renowacji mogę Ci pomóc bo sam od kilku dni zdobywam praktykę :D
Uprawnienia umieszczania postów