Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 60

Wątek: Co dziś zrobilem w swoim E32 :-)

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    Powiedział bym coś wam na temat kolorów wiatraka na sprzęgle wiskotycznym ale jest to wiedzia trudna do przyjęcia i raczej to zachowam dla siebie.
    tak zachowaj dla siebie. Ty jako jedyny to pojmujesz a my nie rozumiemy nadal dlaczego i zrobiło sie iL.
    A bym zapomniał zakupiłem nowe swiece, uszczelkę miski olejowej(pompa do sprawdzenia) nowy wachacz przód ale z braku pracy i wypłaty za styczeń wymiana się odwlecze.

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Powiedział bym coś wam na temat kolorów wiatraka na sprzęgle wiskotycznym ale jest to wiedzia trudna do przyjęcia i raczej to zachowam dla siebie.
    Oj wielebny oświeć ciemnych forumowiczów :d

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Cytat Zamieszczone przez elvis Zobacz posta
    oj wielebny oświeć ciemnych forumowiczów :d
    amen !

Zaawansowany Użytkownik Awatar NegroEG
    BMW
    E32
    Blog
    15
    ja dziś wstawiłem z powrotem kokpit zegary uszczuplone o szybkę <angry> zamontowałem również pierwsza część tunelu od strony kokpitu. Naprawiłem niesprawna szybe pasażera uruchomiłem oświetlenie nóg również od strony pasażera poprowadziłem nowe kable do suwanych tylnych kanap w końcu obie będą działać oraz co najważniejsze usunąłem moduł pamięci z fotela kierowcy (wiązkę stworzyłem sam) w razie czego mam na sprzedaż moduł pamięci wraz z kostka (memory 1 2 3) Pozdrawiam

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    Oj wielebny oświeć ciemnych forumowiczów :d
    Elvis,no coś Ty! Nasze malutkie rozumy nie są w stanie ogarnąć takiej wiedzy :sarcastic:

Wracając do tematu... Ostatnio nie zrobiłem nic w e32 oprócz sprzątania :707: -chyba już brak pomysłów. W przyszłym miesiącu jak już się zrobi cieplej jedzie po nowy lakier,zmiana felgi,gwint,shadow i to już chyba będzie koniec z modami w E32 :686: . Zastanowię się jeszcze nad czarnym sufitem który leży ciągle u mnie w garażu,raz go już założyłem ale było trochę za ciemno.Jeszcze o nim pomyślę :)

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    też myślałem o czarnym suficie i boczkach ale nie wiem czy nie było by za czarno w środku bo tak przecież mają tandetne samochody że wszystko pod jeden kolor i w środku jest zbyt jednolicie i do tego jeszcze czarne uchwyty pasażerów.Ale nie wiem rób dzuda tez masz srebrną zobazymy jak wyjdzie moze i ja sie skusze

Zaawansowany Użytkownik Awatar Megablast73
    BMW
    E32 730iA 1993 M60B30
    Przetarłem chusteczką higieniczną lampy z przodu.

Zaawansowany Użytkownik Awatar NegroEG
    BMW
    E32
    Blog
    15
    też myślałem o czarnym suficie i boczkach ale nie wiem czy nie było by za czarno w środku bo tak przecież mają tandetne samochody że wszystko pod jeden kolor i w środku jest zbyt jednolicie i do tego jeszcze czarne uchwyty pasażerów.Ale nie wiem rób dzuda tez masz srebrną zobazymy jak wyjdzie moze i ja sie skusze
    a nie myśleliście czasem nad rozjaśnieniem podsufitki do koloru najjaśniejszej części wyposażenia auta i wstawienie czarnych rączek ramek świateł itp?

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Nie myśleliśmy...

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    co prawda nie w swojej ale juz 24h stoi u mnie na placu wiedz tak jakby już moja :D
    rozwaliłem air bag kierwcy i stacyjke po moich naprawach auto puzniej już wgl nie chciało zapalić :D hihihi

Uprawnienia umieszczania postów