Renowacja to jedno, a kompletno¶ć elementów tapicerskich tego wnętrza to drugie. Renowacja niekompletnego wnętrza...
Renowacja to jedno, a kompletno¶ć elementów tapicerskich tego wnętrza to drugie. Renowacja niekompletnego wnętrza...
Czarne e32 w benzynie!
Dzuda to samo pomyslalem . Srodek zajechany . Tak zniszczonego e32 nie widzialem nigdy. Ale odnowic to nie problem . Powodzenia
Ostatnio edytowane przez technics ; 22-02-2011 o 12:16
A że tak zapytam: co ciekawego planujesz zamontować w tej dziurze po przycisku , która została w za¶lepce szybra?
szalony a kto powiedział że jest niekompletne? wnętrze zostało rozebrane i leży sobie u mnie w domu ;) o to się nie martwcie s± 2 rzeczy których szukam o¶wietlenie nóg x4 oraz posufitka
Komentuje to co pokazujesz na zdjeciach, nikt mi nic nie mówił, mało kogo chciałbym też słuchać w tej konkretnej kwestii.
2 rzeczy które wymieniłe¶ nie kompletuj± tego wnętrza niestety, obawiam się że będziesz musiał wymy¶lić jak±¶ znacznie większ± wielokrotno¶ć liczby 2 :D
Czarne e32 w benzynie!
Pamiętaj o odkręceniu nagrzewnicy przy zmianie dywanu, który przy tym wnętrzu jest naturalnie pod kolor :D
Czarne e32 w benzynie!
mhm ^^ wszystko inne jak już powiedziałem jest w domku
Dzisiaj wszystko zostanie złożone i wypucowane zobaczymy czy będzie trzeba do renowacji oddać czy nie ;)
Pozdrawiam
Pozdrawiam ;)
No ale co z t± dziurk±??? ;D