Elvis,no co¶ Ty! Nasze malutkie rozumy nie s± w stanie ogarn±ć takiej wiedzy :sarcastic:
Wracaj±c do tematu... Ostatnio nie zrobiłem nic w e32 oprócz sprz±tania :707: -chyba już brak pomysłów. W przyszłym miesi±cu jak już się zrobi cieplej jedzie po nowy lakier,zmiana felgi,gwint,shadow i to już chyba będzie koniec z modami w E32 :686: . Zastanowię się jeszcze nad czarnym sufitem który leży ci±gle u mnie w garażu,raz go już założyłem ale było trochę za ciemno.Jeszcze o nim pomy¶lę :)
ja dzi¶ wstawiłem z powrotem kokpit zegary uszczuplone o szybkę <angry> zamontowałem również pierwsza czę¶ć tunelu od strony kokpitu. Naprawiłem niesprawna szybe pasażera uruchomiłem o¶wietlenie nóg również od strony pasażera poprowadziłem nowe kable do suwanych tylnych kanap w końcu obie będ± działać oraz co najważniejsze usun±łem moduł pamięci z fotela kierowcy (wi±zkę stworzyłem sam) w razie czego mam na sprzedaż moduł pamięci wraz z kostka (memory 1 2 3) Pozdrawiam
też my¶lałem o czarnym suficie i boczkach ale nie wiem czy nie było by za czarno w ¶rodku bo tak przecież maj± tandetne samochody że wszystko pod jeden kolor i w ¶rodku jest zbyt jednolicie i do tego jeszcze czarne uchwyty pasażerów.Ale nie wiem rób dzuda tez masz srebrn± zobazymy jak wyjdzie moze i ja sie skusze
Przetarłem chusteczk± higieniczn± lampy z przodu.
Nie my¶leli¶my...
co prawda nie w swojej ale juz 24h stoi u mnie na placu wiedz tak jakby już moja :D
rozwaliłem air bag kierwcy i stacyjke po moich naprawach auto puzniej już wgl nie chciało zapalić :D hihihi