Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Uważajcie na pługosolarki!!!

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Zażądaj od miasta w ramach odszkodowanie F01 !!
    To nie jest pusty tekst... jak dostanie kolega odszkodowanie zainwestowałbym pieniądze w prawników!
    Kolego badstuff odszkodowania masz z jego OC na auto a z Twojego na żonę!!! Do tego jak masz NNW masz dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne.
    Ciągnij to ile się da i zrób wszystko aby Cię i tą sytuację mendy zapamiętały na całe życie! Nie wiem skąd jesteś bo nie masz uzupełnionego profilu, widywałem nienormalnych kierowców tych maszynek ale to co opisujesz to jakiś terror jest!
    To nie jest bez znaczenia, masz teraz możliwość zmienić wiele w Twoim mieście a przy tym wyciągnąć za rok czy dwa sensowne pieniądze.
    Niestety w tym Dzikim Kraju zmienia się cokolwiek dopiero gdy wydarzy się tragedia, to chora komunistyczna mentalność władz, w tym kraju myślenie jest niemal jak zbrodnia! (na myśli mam administrację państwową)

Żonie życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia.
    Ostatnio edytowane przez coboss ; 19-02-2011 o 13:15
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez coboss Zobacz posta
    Nie wiem skąd jesteś
    Po miejscu zdarzenia wnioskuję, że z Wawy.
    Gra muzyka

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Szybkiego powrotu do zdrowia życzę żonie a Tobie F01

Zaawansowany Użytkownik Awatar 7er Fanatic
    BMW
    Ciemna strona mocy
    Jak się czyta takie komentarze to się w głowie przewraca. Nie zdziwiłbym się jak by był pod wpływem alko, jakiś kierowca z byłego PGR-u takich pełno na drogach. Oni właśnie mają zwyczaj, że jak jadą to środkiem bokiem albo nie dadzą się wyprzedzić prawie jak Litwini

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 728iA
    Badstuff, trzymaj się! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twojej małżonki!

Jestem pewien, że nie odpuścisz odpowiedzialnym za ten wypadek!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    Jezdze co noc po Warszawie i powiem, ze to co wyprawiaja kierowcy tych plugosolarek wola o pomste do nieba
    Najleprze jest to ze wczoraj przez cala noc ulice byly pokryte naprawde duza iloscia sniegu a pługi wyjechaly na drogi dopiero kolo 4:30 i to w komicznie smiesznej ilosci, to wszystko w Warszawie gdzie ruch jest naprawde nie maly nawet w nocy
    Ostatnio edytowane przez Leon740i ; 19-02-2011 o 14:27
    Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Ja staram sie tych durnych wpisów nie czytać - to jakaś patologia i margines - niestety juz nikt nie dodaje normalnych komentarzy na tego typu portalach.. przykre - ale to polska właśnie..

Żonie życzę szybkiego powrotu do zdrowia a tobie korzystnego odszkodowania za te zdarzenie.
    Co do komentarzy to ... brak komentarza.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex e38 750 [m73n] 2000r.
    Cytat Zamieszczone przez Wiesław Zobacz posta
    ja też nie zdzierżyłem i parę słów musiałem wtrącić pod nickiem: Normal
    dobrze piszesz Monster: Pętaki i tyle - zero poważania dla takich - to chwasty!
    Myślę że Twój komentarz niewiele osób zrozumie:) Nie ten poziom.
    monster_pl

Doświadczony Użytkownik Awatar Saillupus
    BMW
    e65 760i 2003r , X5 4.6iS 2002r
    Blog
    6
    A myślałem że to ja miałem wczoraj pecha
    jestem akurat na wczasach w Karpaczu, dziś miałęm wracać do siebie
    wczoraj przed 19 odwoziłem koleżankę do Jeleniej góry
    w drodze powrotnej wbiłem się za piaskarkę która podążała jakieś 50km/h
    ze względu na kiepskie warunki na drodze zwlekałem z wyprzedzeniem, bo albo za krótka prosta albo za wąsko itp a mi nie działa asc
    jakieś 5-6 samochodów mnie wzięło, ale dalej twardo zeźlony podążam za piaskarką
    dobra wreszcie jest długa prosta
    delikatnie wysuwam się na lewy pas, prostuję koła, dodaję delikatnie gazu
    jakąś sekundę później uderzenie w prawy przód, samochód obraca sie o 90 i przechyla na lewą stroną
    lecę na lewym boku jakieś 50-70m potem samochód wraca na koła i wpada tyłem do rowu
    efekt - rozwalony cały prawy przód, cały lewy bok przerysowany, wgnieciony dach, prawe drzwi trochę powyrywane bo miałem bagażnik dachowy który wyrwało podczas próby dachowania (na szczęście nieudanej), lewych szyb nie ma, przednia pęknięta
    tydzień temu odebrałem auto z warsztatu po pełnej wymianie zawieszenia, założeniu navi 16:9, chipie, ringach i kupie innych rzeczy dopieszczających ją :(, nie zdążyłem się nawet tu pochwalić, licząc że wrzucę foty po powrocie
    przyczyna? albo ja wpadłem którymś kołem na połać śniegu/ dziurę, albo piaskarkę zarzuciło... wina zostało orzeczona moja – ale faktycznie co się stało nie wiem
    z niedzieli na poniedziałek auto wraca na lawecie do mnie
    nie wiem czy da się coś z tym zrobić, zależało mi na tym aucie bo było wyjątkowe, więc będę starał się naprawić, o ile rama jest cała :(
    na szczęście miałem pełne ac, na nieszczęście auto było wycenione tylko na 18tys ;(
    prędkość nie była duża, bo piaskarka jechała jakieś 50km/h to uderzyłem w nią przy max 60
    i pytanie do was, czy powinny mi się otworzyć poduszki? uderzenie poszło po prawym reflektorze i błotniku
    fakt że mi kompletnie nic się nie stało, wyszedłem bez jednego siniaka czy zadrapania, ale wydawało mi się że powinny się otworzyć, zwłaszcza że jest ich taka duża ilość
    więc nie tylko Ty miałeś przykrą przygodę z piaskarką
    i też życzę szybkiego powrotu do zdrowia żonie
    było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r

Uprawnienia umieszczania postów