Jest jedna osoba z Okolic Krakowa która ogatnie temat i byłbyś zadowolony.. Jest to osoba która sama modzi auta i na Syndykacie możesz zobaczyć jej auta/auto -szał. Ma swój warsztat..Także jak coś to PW
Jest jedna osoba z Okolic Krakowa która ogatnie temat i byłbyś zadowolony.. Jest to osoba która sama modzi auta i na Syndykacie możesz zobaczyć jej auta/auto -szał. Ma swój warsztat..Także jak coś to PW
Ostatnio edytowane przez Z00FY ; 19-02-2011 o 17:54
Mogę tu wkleić zdjęcia lakierowanych proszkowo rotorów w BBS RC żebyś zobaczył jak to jest zrobione. Jak chcesz to napisz - zrobię foto i wkleję.
Przepalając po kilka razy też zrostawisz taka kasze-jednym słowem w takich żłobieniach jak masz u siebie w feldze nie rozlejesz tak idealnie jakbyś tego chciał...
Jedyne co możesz poźniej zrobić to kasze przetrzeć papierem na wode i polerować ale nie wiem jak chcesz to zrobić w takich wąskich miejscach...:(
po piaskowaniu bedziesz mial mnóstwo dziurek ktorych juz podkładem akrylowym bedzie ci ciężko zalać... Tak wiec ja osobiscie ci radze zrobić tak jak koledzy mówią jeżeli chcesz fabrykę...
Przynajmniej ja to tak widze
Pozdr
Jade wolno ale ciagle przed toba:)
Poproszę o zdjęcie "dobrego proszku", bo proszek w moim wydaniu to jakaś porażka i ewentualny namiar kto go robi; będę jeszcze rozmawiać o malowaniu na mokro bo dostałem telefon do ludzi którzy mogą dać radę :-)
Niestety, okazało się że mam do dyspozycji tylko telefon :/
Rotor pomalowany proszkiem, dekiel tradycyjną metodą - stąd delikatna różnica w odcieniu.
No akurat żeber w środku nie widać dokładnie ale robota wygląda bardzo ładnie:)
Jade wolno ale ciagle przed toba:)
dOOm a nie uczyli się przypadkiem na twoich felgach ? albo za bardzo cenę negocjowałeś i nie przyłożyli się :D