Witam podlaczylem wczoraj interfejs i wlaczylem inpe do e38 z motorem M73 bledy jakis znalazlo ale z silnikiem nie chcialo sie polaczyc czy sa jeszcze jakies programy?? moze jest jakis po PL
Witam podlaczylem wczoraj interfejs i wlaczylem inpe do e38 z motorem M73 bledy jakis znalazlo ale z silnikiem nie chcialo sie polaczyc czy sa jeszcze jakies programy?? moze jest jakis po PL
Napisz co ci wywala
terz nei sprawdze co wywala bo znajomy byl i nie moglem sie polaczyc z silnikim z reszta sie polaczylem ale to dziwne z moim M60 zawsze sie laczy. Moze jest jakis lepszy program
Może masz coś z plikami potrzebnymi do połączenia z tym sterownikiem
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Albo nie łączysz się przez COM.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
lacze sie przez USB
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Jakiej wersji INPY uzywasz ?
Mozliwe ze jest za swieza i brakuje plikow do M73.
Sciagnij jakas starsza i przetestuj.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Jak jest auto starsze niż 98/9 i ma linię L na 15 pinie to się nie połączysz po usb. Ja z interfejsem ads i inpa się nie połączyłem. Jak już odpaliłem disa to klient zabrał auto i nie sprawdziłem ale inpa nie dała rady.