Witam ;)
Jak w temacie mam pytanko czy w e32 jest konfident od pasów ? Po przekręceniu kluczka na liczniku świeci się kontrola tak jak by od pasów ale zaraz gaśnie i nie wiem czy poprzedni właściciel nie zrobił go w ciula i teraz cicho siedzi
Witam ;)
Jak w temacie mam pytanko czy w e32 jest konfident od pasów ? Po przekręceniu kluczka na liczniku świeci się kontrola tak jak by od pasów ale zaraz gaśnie i nie wiem czy poprzedni właściciel nie zrobił go w ciula i teraz cicho siedzi
ale z tył przynajmniej w mojej E32 1987rok są czujniki pasów z tyłu kostki wpinane bezpośrednio w pas bezpieczeństwa
Pozdrawiam
Te kostki z tyłu to od elektrycznych zagłówków. Jako tako z kontrolką nie mają nic wspólnego.
<<STOS>>
mhm te przy pasach bezpieczeństwa tak? czyli poki nie zapne pasów to nie będą działać zagłówki elektryczne tak?
Nie no co ty, co pasy maja do zagłówków.
Może mówisz o jakiś innych wtyczkach najlepiej zrób zdj i wrzuć tu obadamy o co kaman
rozbierałemkilka e32 z każdego roczniku od 87 do 91 o jakoś nie rzuciła mi się w oczy żadna kostka do czujnika pasów bezpieczeństwa
jarek88 możesz podać maila żebym mógł Ci wysłać zdjęcia? ostatnio imageschack mnie nielubi
mhm moze nie jest do czujnika pasow bezpieczeństwa ale wpina się ją w zapięcie pasów bezpieczeństwa z tyłu zaraz skocze do garażu zrobić zdjęcie a kostka ta jest zarówno w zwykłych fotelach jak i suwanych od iL'a
hmmmmmm
kurde jak dzis wrzucisz to zdj to spokojnie usne w sumie 1-wsze slysze o tym