Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Konfident w e32 ?

Vip Vip Awatar avecezarave
    BMW
    E32 740iL `93
    Blog
    27
    Koledzy wtyczki w tylnych pasach bezpieczeństwa są tylko od elektrycznych zagłówków, tzn. że one działają dopiero gdy pasy są zapięte. Chociaż ostatnio jak patrzyłem u siebie to zagłówek mi działa pomimo nie zapiętego pasa bezpieczeństwa.

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    czarek paranoja jakaś sluchaj to jak założe sobie jeżdzoną kanape to co bede musiał tez takie cuda robić?

Zaawansowany Użytkownik Awatar DoDominik
    BMW
    e32 m30b30 88'
    Blog
    9
    a z resztą to nie może być czujnik od pasów ponieważ w kanapie by musiał być jakiś czujnik czy ktoś siedzi chyba że Ci jakieś kabelki idą do kanapy

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Z założenia było tak że przy nie zapiętych pasach zagłówki tylne miały zjechać w najniższą pozycję żeby nie ograniczać widoczności do tyłu. Regulacja zagłówka z przycisku ma jednak działać pomimo nie zapiętych pasów. Co i jak wygląda po 20 latach widać w wypowiedziach powyżej.
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iL
    Wtyczka o której piszecie działa jak napisał sz4lOny , w momencie zapięcia pasów z tyłu zagłówek podnosi się do góry plus istnieje możliwość regulacji manualnej /paluszkami po przełączniku/ ,a kiedy są odpięte zjeżdża w dół aby nie zasłaniać widoku kierowcy .Jeżeli chcecie sprawdzać nie zapominajcie że tylna kanapa działa tylko po przekręceniu zapłonu /a przynajmniej jest tak u mnie/ co daje fajny efekt jeżeli wsiadasz do samochodu ,a były zapięte pasy z tyłu to po przekręceniu kluczyka zjeżdżają zagłówki .

Marek.

Zaawansowany Użytkownik Awatar NegroEG
    BMW
    E32
    Blog
    15
    mhm Ciekawie Ciekawie mysle czy nieda sie tego zrobić aby działało jak się podłączy pod jakąś mate (jak ktos usiądzie to wtedy sie podnosza)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 M30B30 '88, G12 750ix
    Potrzebujesz mate, która tylko zwiera 2 przewody. banalna sprawa, o ile masz mate.
    <<STOS>>

Vip Vip Awatar avecezarave
    BMW
    E32 740iL `93
    Blog
    27
    Wszystko się zgadza jak napisał kolega Sz4lOny ja u siebie dokładałem elektryczna kanapę i wszystko działa jak należy i nawet nie wiedziałem o tym że te zagłówki same się opuszczają :-)

Uprawnienia umieszczania postów