Ja dostałem w gratisie, ale przy najbliższej okazji zamierzam zdemontować. Jakoś mi to nie odpowiada i wg mnie nie pasuje do E32.
Ale o gustach ponoć się nie dyskutuje :)
Ja dostałem w gratisie, ale przy najbliższej okazji zamierzam zdemontować. Jakoś mi to nie odpowiada i wg mnie nie pasuje do E32.
Ale o gustach ponoć się nie dyskutuje :)
Ja mam ramki i nie uważam,że to wiejski tuning,upiększają czytelne ale monotonne cyferblaty,akurat ten element dodałbym do tej grupy gadżetów :17 calowe felgi,black hella,czarna podsufitka....,napewno nie do chromowanych dywaników,szachownicy na masce czy plastikowej "sportowej" kierownicy o średnicy 10 cm ;).Polecam ramki mojego kolegi dido (Częstochowa),są bardzo dobrze wykonane i montowane na wcisk nie na klej.
Ostatnio edytowane przez marek1132 ; 17-02-2011 o 10:05
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Rzecz gustu, ale dobre jakościowo ramki wyglądają dobrze a w szczególności gdy ktoś ma wersję chromline
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Mam , do tego kierownica drewno i chrom plus kilka drobnych dodatków kosmetycznych w połysku :) i jest oki .
Marek.
dla mnie to pacha i tyle...
"pacha" ?? jakieś tłumaczenie na język polski ?
Marek.
ja miałem i mieć nadal zamierzam. nawet mi się podoba.
Jak dla mnie poracha - dla mnie z nieoryginalnych dodatków do E32 - tylko fajne fele. Reszta ORI :-)