Witam kolegów zadam może banalne pytanie ale dla mnie ważne czy bez podłączania auta pod kompa można aktywować funkcję "mrugania kierunkowskazów" podczas zamykania i otwierania auta. pozdro......
Witam kolegów zadam może banalne pytanie ale dla mnie ważne czy bez podłączania auta pod kompa można aktywować funkcję "mrugania kierunkowskazów" podczas zamykania i otwierania auta. pozdro......
niestety to programujesz tylko kompem w module GM
Podepne sie do tematu, mam alarm fabryczny i dzisiaj od rana po zamknięciu auta po około minucie zaczynają migać kierunki ale nic nie wyje, otworze i zamkne i jest znowu chwile ok, o co chodzi ?
Sprawdz czy dziła ci syrenka bo wychodzi na to że nie.
Nie chce jej naprawiać bo ogólnie alarm do niczego mi potrzebny nie jest, jak zamykam z kluczyka to nie miga
Pewnie dlatego źe jak zamykasz z klucza to nie aktywuje się alarm.
dokladnie tak jesli zamkniesz kluczykiem i otworzysz to bedzie ok ale jesli otw. kluczykiem a zamkniesz pilotem to tak moze byc. kwestia podlaczenia sie NCSem.
Mam ten sam problem od dłuższego czasu, co jakiś czas po zamknięciu auta z pilota mrugają kierunki. Skoro to alarm to czy można tą funkcję wyłączyć?
jak zamkniesz auto nacisnij dwa razy zamykanie i zobacz czy problem bedzie sie pojawial.