Witajcie
mam problem z wej¶ciem na stronê allegro.pl
za nic nie mogê siê tam dostaæ - dodam ¿e inne strony dzia³aj± bez zarzutu
macie jakie¶ pomys³y co jest grane??? zmienili adres strony,zablokowali mnie czy co??
nie wiem o co kaman?
Witajcie
mam problem z wej¶ciem na stronê allegro.pl
za nic nie mogê siê tam dostaæ - dodam ¿e inne strony dzia³aj± bez zarzutu
macie jakie¶ pomys³y co jest grane??? zmienili adres strony,zablokowali mnie czy co??
nie wiem o co kaman?
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Ja mia³em kiedy¶ taki problem z allegro , ¿e ci±glê mi od¶wie¿a³o strone i nie da³o sie ogl±dn±æ ca³ej strony.
Dzia³o siê to te¿ tylko na stronie allegro. Tak¿e logicznie my¶l±c to co u nich szwankujê.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Laczysz sie bezposrednio do internetu (poprzez wlasne lacze tj neo, netia, modem GSM) czy moze poprzez proxy??
Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!
Poprzez proxy - internet mam radiowy - wszystkie strony smigaja ta nie moze sie otworzyæ
Witam. Zacz±³ bym od sprawdzenia czy problem nie wystêpuje na innych przegl±darkach, czy opcje zabezpieczeñ internetowych siê nie przestawi³y (Opcje Interentowe - zak³adka zabezpieczenia i je¶li ty nic nie zmienia³e¶ powinno byæ na ¶rednim), je¶li u¿ywasz zapory internetowej trzeba by sprawdziæ czy nie jest dodany wyj±tek ¿eby blokowaæ ta stronê Swego czasu Multimedia mia³a problem w³a¶nie z tym ¿e strona allegro nie bardzo chcia³a dzia³aæ na necie od nich. Je¶li to nie wina ustawieñ w windowsie to warto sprawdziæ na necie z jakiej¶ sieci komórkowej czy bêdzie to samo. Mo¿na te¿ spróbowaæ przywróciæ system kilka dni wstecz bo mo¿e jaki¶ program chcia³ ci na si³ê zoptymalizowaæ ustawienia ³±cza i trochê namiesza³. Pozdrawiam
Problem rozwi±zany - wszed³em w ustawienia w ka¿de po koleii i allegro dzia³a - ale co by³o bezpo¶rednia przyczyna dalej nie wiem - czy wina ustawieñ , mojego komputera czy serwisu allegro.pl
Zaktualizowa³e¶ przegl±darkê i nie potwierdzi³e¶ certyfikatu w firewall o to powód. Sprawd¼ czy jest jaki¶ firewall zainstalowany na komputerze, nie musi siê uruchamiaæ automatycznie jako widoczna ikona ko³o zegara ale swoj± robotê bêdzie robi³. Nie bêd± Ci w takiej sytuacji chodzi³y ¿adne witryny korzystaj±ce z szyfrowania SSL oprócz Allegro np. strony banków itd. i ogólnie sama przegl±darka bêdzie trochê wolniejsza. Jak znajdziesz firewalla to uruchom go a pó¼niej przegl±darkê od razu powinien wyskoczyæ komunikat o potwierdzeniu uwierzytelnienia danego programu.
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!