Jak w temacie, muszę zrobić kilka pomiarów tego modelu w związku z tym potrzebowałbym taki samochód najlepiej z okolic Torunia w zamian oferuje pomoc techniczną oraz darmowy przegląd. Kontakt www.puz.com.pl, puz@op.pl lub 502275861
Pozdrawiam PUZ
Jak w temacie, muszę zrobić kilka pomiarów tego modelu w związku z tym potrzebowałbym taki samochód najlepiej z okolic Torunia w zamian oferuje pomoc techniczną oraz darmowy przegląd. Kontakt www.puz.com.pl, puz@op.pl lub 502275861
Pozdrawiam PUZ
Może być ciężko. E23 w ogóle jest jak na lekarstwo a Ty jeszcze z okolic Torunia chcesz :D Napisz też może coś bliżej odnośnie tych pomiarów. Czy chodzi o silnik, budę, napęd a może zawias?
~wysłane poprzez Tapatalk
Chyba mało kto nie zna PUZa :)
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Ja nie znam. Ale wiem że Puz zalogował się na forum i gdy zobaczył, że nie dostanie tego czego chce, to ma forum w d..pie. Nie widzę powodów do pisania epopei pochwalnych na ten temat.
Ostatnio aktywny
16-02-2011 22:55
Forum potraktował jak portal ogłoszeniowy i tyle ode mnie.
monster_pl
Mam takie same zdanie na ten temat co Ty się tylko domyślałem, że tak będzie szczególnie patrząc na dział przedstaw się
Koniec pewnie tematu
http://www.youtube.com/watch?v=EBV7dvAhM2c tak że jak widzisz PUZ lubi inne bmw niż 7 :sarcastic:
tak 7er dobry dawca do jeżdzenia bokami , bo przyznacie sami że sama 7 się tym nie powinna zajmować - ona jest ponad to :dance3: