Poka¿ wyniki od 1 do 9 z 9

W±tek: E38 O³awa

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Sk±d
    Opole

E38 O³awa

Jakby¶cie mogli rzuciæ okiem na te e38 i wyraziæ swoj± opinie odno¶nie tego co widaæ na zdjêciach chyba ¿e kto¶ zna osobi¶cie te 7er bo dla mnie g³ownie trochê cena podejrzana a tak wygl±da ca³kiem nie¼le i wyposa¿enie tez na rozs±dnym poziomie http://allegro.pl/bmw-e38-740i-1999r...455752347.html

pozdro :)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    brak
    Sk±d
    Opolskie
    To jest auto forumowe .. ;)
    Odezwij siê do kolegi @Rondel . Kiedy¶ by³a za wy¿sz± cenê , chyba 25k na allegro - teraz o wiele ni¿sza ..

Vip Vip Awatar NoVy
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    By³o : E38 2.8 iA/ By³o : E32 4.0 V8/ Obecnie : ///M3 e46
    Sk±d
    Wrocek City / Southampton
    Tak to by³a 7er @Radla ale ju¿ nie jest od prawie roku znam te autko :) ma do¶æ bogate wyposa¿enie zreszt± tak jak w aukcji d³ugo by wymieniaæ
    :D :D :D ale cena strasznie niska teraz co jest dziwne dla mnie i trochê podejrzane hmm czy¿ by jaka¶ powa¿niejsza usterka j± dopad³a , a stoi ona dok³adnie w Groblicach jest to miejscowo¶æ zaraz za Siechnicami na trasie Wrocek - O³awa .

No ciekawe :)

Pozdrawiam Novy
    Ostatnio edytowane przez NoVy ; 18-02-2011 o 20:58 Powód: Niepe³na wypowied¼
    Wie¶niactwo to stan umys³u nie miejsce zamieszkania .........

Super Moderator Awatar EVAN
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Sk±d
    Kêtaki
    Cytat Zamieszczone przez NoVy Zobacz posta
    Tak to by³a 7er @Radla ale ju¿ nie jest od prawie roku znam te autko :) ma do¶æ bogate wyposa¿enie zreszt± tak jak w aukcji d³ugo by wymieniaæ
    :D :D :D ale cena strasznie niska teraz co jest dziwne dla mnie i trochê podejrzane hmm czy¿ by jaka¶ powa¿niejsza usterka j± dopad³a , a stoi ona dok³adnie w Groblicach jest to miejscowo¶æ zaraz za Siechnicami na trasie Wrocek - O³awa .

No ciekawe :)

Pozdrawiam Novy
    Jak to wóz Rondla to napewno ma spawany prawy przedni b³otnik z takimi ³adnymi drutami od spawarki :D
    Ale faktycznie cena du¿o spad³a przez ten rok.... to jest ciekawe
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Sk±d
    Opole
    Bêdê j± dzi¶ ogl±da³ wiêc zobaczymy jakim jest stanie. Niby jest po du¿ym serwisie skrzyni silnik chodzi bez zarzutów, w³a¶ciciel twierdzi ¿e nie wie nic o ¿adnym malowaniu szpachlowaniu i wypadkowo¶ci tego auta, z usterek wariuj±cy p³ywak o raz trzepniêta felga z przebita opon±. Auto na pewno by³o Rondla i zosta³ sprzedane po znajomo¶ci. Wiecie mo¿e jaka by³a przyczyna robienia tego prawego b³otnika? Bo na zdjêciach wygl±da ¿e jest kiepsko spasowany. Dochodzi do tego aspekt ¿e prawa lampa paruje. :)

Super Moderator Awatar EVAN
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Sk±d
    Kêtaki
    Rondel ju¿ kupi³ takie auto wiêc nie wiadomo kto to robi³ i dlaczego, ale pewnie jaka¶ przygoda by³a ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Sk±d
    Opole
    Ogl±da³em j± dzisiaj i po 15 min sobie odpu¶ci³em zakup z powodów g³ownie estetycznych auta. Jak dla mnie by³ robiony ca³y prawy bok ty³ plus przedni zderzak co do mechanicznych rzeczy to od spodu wygl±da normalnie brak wycieków z dyfra trochê sparcia³e elastoz³acze wyciek na ³±czeniu skrzyni z silnikiem i raczej jest to wyciek z silnika bo skrzynia by³a robiona, wyciek z pod dekli zaworowych, wyciek p³ynu od wspomagania nie patrzy³em nawet na czy z króæców czy z innego miejsca, zawias raczej na elematach oryginalnych ale nie sprawdza³em luzów. Odpala normalnie, oleje cieknie na kolektor wydechowy przez co dymi z pod maski, auto w ¶rodku wygl±da na 500 kkm.

jak kto¶ jest zainteresowany spraw± na PW

Vip Vip Awatar NoVy
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    By³o : E38 2.8 iA/ By³o : E32 4.0 V8/ Obecnie : ///M3 e46
    Sk±d
    Wrocek City / Southampton
    No i ju¿ wiadomo dlaczego taka niska cena !!!! Strasznie siê posypa³a przez rok czasu masakra a¿ mnie przytka³o jak przeczyta³em
    posta kolegi @ x -factor

Znam osobi¶cie tera¼niejszego w³a¶ciciela jak i poprzedniego osobi¶cie i nie przypuszcza³ bym ¿e obecny a¿ tak zapu¶ci tego indyviduala hmm dziwne trochê no ale widaæ co widaæ po oglêdzinach :(

Pozdrawiam Novy :D
    Wie¶niactwo to stan umys³u nie miejsce zamieszkania .........

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Sk±d
    Opole
    Auto na pierwszy rzut oka wygl±da dobrze, natomiast jak zacznie siê sprawdzaæ jak co jest spasowane elementów no to nie robi siê za weso³o, mo¿e po prostu nie ogl±dali¶cie szczegó³owo tej 7er. W³a¶ciciel jest ¶wiadomy tego w jakim stanie jest auto jak równie¿ wie o tym ¿e trzeba zrobiæ odpowiedni startowy wk³ad pieniêdzy, nic nie picuje pod sprzeda¿ nawet udostêpni³ podno¶nik do obejrzenia podwozia bardzo w porz±dku go¶ciu :)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •