Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 20

W±tek: OSTRZE¯ENIE !!! e32 I³¿a/Warszawa

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar malet7
    Do³±czy³
    Apr 2010
    BMW
    e65
    Sk±d
    "...Katowice miasto Jedno na sto..."

Angry OSTRZE¯ENIE !!! e32 I³¿a/Warszawa

Pragnê Was przestrzec przed pewnym go¶ciem.
    Mianowicie chodzi o to og³oszenie http://otomoto.pl/bmw-730-C17477412.html .
    Dlaczego ostrzegam?
    Ju¿ wyja¶niam:
    By³em je ogl±daæ dwa tygodnie temu no i my¶la³em, ¿e go¶cia rozniosê jak zobaczy³em tego trupa.
    Na zdjêciach faktycznie prezentuje siê ca³kiem spoko, ale...
    Samochód jest po POWODZI. Nie ma ¿adnego elementu który by nie gni³. Zaczynaj±c od drzwi po klapê baga¿nika, zgnilizna wychodzi na zewn±trz prawie pod listwy.
    Podobnie¿ serwisuje go w Mcars w W-wie i ma wszystkie naprawy ma faktury, z tym, ¿e ch³odnica (podobno nowa) trzyma siê na zipach (takie plastikowe opaski), to samo tyczy siê wê¿y ch³odnicy, klejone ta¶m± izolacyjn± i poprawione zipami, z silnika kapie olej, przep³ywka i rury powietrza poklejone ta¶m± izolacyjn±.
    Auto BITE w przód, dlatego jest zmieniona maska i grill (a nie ze wzglêdu na estetykê), w kierunkach woda sta³a do po³owy, maska ledwo da³a siê otworzyæ, drzwiami trzeba by³a dos³ownie jebn±æ, ¿eby siê zamknê³y. Nawet nie chcia³o mi siê go odpalaæ...

Pozdrawiam.
    ...z pasji do samochodów, z mi³o¶ci do BMW...

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Auto mojego kolegi :)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar malet7
    Do³±czy³
    Apr 2010
    BMW
    e65
    Sk±d
    "...Katowice miasto Jedno na sto..."
    Heh to mu mo¿e powiedz, ¿e jak przyjedzie kto¶ o s³abszych nerwach to mo¿e mu siê oberwaæ, bo serio auto ¿enada.
    A tak zapewnia³, ¿e jest wszystko na cacy zrobione...
    ...z pasji do samochodów, z mi³o¶ci do BMW...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2009
    BMW
    MB E500 V8
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    1
    Hehe ja tam mam sentyment do tego auta bo mój ojciec mia³ 7er z 88 w 1990 :D tyle ¿e chyba 735 ale wyposa¿enie podobne ale manualna skrzynia by³a :) aha i kierownica inna.

To racja auto fajnie wygl±da :) tylko felga mi siê nie podoba :(
    Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar sz4l0ny
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    Na cwaniactwo w og³oszeniach jest prosty sposób.

A przyznawanie siê do "kole¿eñstwa" z kim¶ kto wystawia syfa z opisem "bezwypadkowy" i zataja rzeczywisty stan pojazdu to te¿ ca³kowita kompromitacja w ¶rodowisku.
    Czarne e32 w benzynie!

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Na cwaniactwo w og³oszeniach jest prosty sposób.

A przyznawanie siê do "kole¿eñstwa" z kim¶ kto wystawia syfa z opisem "bezwypadkowy" i zataja rzeczywisty stan pojazdu to te¿ ca³kowita kompromitacja w ¶rodowisku.
    "PRETENSJE DO GARBATEGO ¯E MA DZIECI PROSTE"

To co jak ma kolege co tak wystawi³ auto to ma mu powiedzieæ - we¿ spier.... bo takie da³e¶ og³oszenie ??? i nigdy wiêcej siê do niego nie odezwaæ???? czy udawaæ ¿e go nie zna³ nigdy? PARANOJA!!!
    bez przesady- id±c tym tropem to po³owa tu powinna siê nie znaæ,druga po³owa pozabijaæ a reszta jeszcze podaæ do s±du o znies³awienie albo obraziæ siê na iment i "spaliæ w blokach" bo maj± kolegów co wal± w ch...
    wiêcej tolerancji kolego Szalony!!!
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar xsilver
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    m60
    Sk±d
    .Kraków
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    ca³kowita kompromitacja w ¶rodowisku.
    Dzuda - zosta³e¶ oficjalnie skompromitowany - za karê powiniene¶ wyst±piæ o zbanowanie na wszystkich forach zwi±zanych z tematyk± BMW :butcher: ;))))

Niestety tak jest - dla niektórych je¿eli samochód mo¿e o w³a¶nych si³ach ruszyæ z miejsca - jest OK

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar sz4l0ny
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    "PRETENSJE DO GARBATEGO ¯E MA DZIECI PROSTE"

To co jak ma kolege co tak wystawi³ auto to ma mu powiedzieæ - we¿ spier.... bo takie da³e¶ og³oszenie ??? i nigdy wiêcej siê do niego nie odezwaæ???? czy udawaæ ¿e go nie zna³ nigdy? PARANOJA!!!
    bez przesady- id±c tym tropem to po³owa tu powinna siê nie znaæ,druga po³owa pozabijaæ a reszta jeszcze podaæ do s±du o znies³awienie albo obraziæ siê na iment i "spaliæ w blokach" bo maj± kolegów co wal± w ch...
    wiêcej tolerancji kolego Szalony!!!
    ¯±dam tolerancji dla mojej nietolerancji!!!

Witam w moim paranoicznym ¶wiecie.

Rozumiem twój pogl±d, nie oczekuj jednak odemnie szacunku dla cwaniactwa, krêtactwa i z³odziejstwa w bran¿y motoryzacyjnej.
    To jak za³atwiasz sprawy ze znajomymi nie wnikam, to twoja sprawa, w moim towarzystwie wci¶niêcie komu¶ babola, a jest nim sprzeda¿ trefnego auta to kosa w najczystszym wydaniu i odbija siê to zawsze szerokim echem.
    Suma za któr± jest sprzedawane jest to e32 przechodzi pewnie w³a¶cicielowi e65 przez palce co weekend przy wódce, st±d mo¿e inne zapatrywanie na sprawe.

Skoro auto wspomniane w w±tku jest trefne - a niew±tpliwie jest bo opis w og³oszeniu zupe³nie nie zgadza siê z tym co napisane powy¿ej to przyznawanie siê ¿e "to mój koelga sprzedaje" jest po prostu dziecinad±. Masz pe³n± dowlono¶æ w okazywaniu tolerancji Adasio i rób sobie z tym co chcesz, s± te¿ ludzie których cwaniactwo dra¿ni. Reszta mo¿e sobie traktowaæ jak chce i dalej g³askaæ siê po d*pach w ramach ¶wiadczeñ w towarzystwie wzajemnej adoracji. Ja nie musze - nie szukam sobie kolegów, jest mi obojêtne to jak bardzo ucierpi na tym czyja¶ wirtualna forumowa karierka.

I na koniec: uwaga Marcina jest niezwykle trafna - chodzi tu jak wiadomo o "opinie na forach", która na szczê¶cie ma ma³o wspólnego z opini± w ¶rodowisku BMW poza sieci±, bo na t± pracuje siê latami, a ludzie s± bardzo pamietliwi, co wiêcej bajkopisarstwo te¿ w realu nie pop³aca.
    Tyle z mojej strony.
    Ostatnio edytowane przez sz4l0ny ; 15-02-2011 o 21:17
    Czarne e32 w benzynie!

7er Freak Awatar Greg38
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    F02 750LxD E65 745i Prins VSI E38 740i Prins VSI
    Sk±d
    DE/PL
    Blog
    18
    PANOWIE, wracamy do normalno¶ci!!!

Auto jest jakie jest, kolega Malet7 opisa³ co widzia³, auto Dzudy to nie jest, wiec w czym problem a i ka¿dy ma prawo do w³asnego zdania, lecz w granicach kultury i dobrego wychowania!!!
    Pozdr.

Greg38

UWAGA! Pomagam poprzez forum a nie PW lub GG! Masz pytanie - za³ó¿ temat i prze¶lij link a postaram siê odpowiedzieæ!

http://7er.pl
    http://bmw.n-sacz.pl
    http://bmw-diag.pl
    http://obd-can.pl
    http://auto-diag.de

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Na przysz³o¶æ takie rzeczy robi siê KUP TERAZ i drukuje zakoñczon± aukcjê. Zaje¿d¿a siê na miejsce i je¿eli auto nie zgadza siê w stanie faktycznym od tego co jest w opisie aukcji nale¿y ¿±daæ pisemnego odst±pienia od umowy i zwrotu kosztów dojazdu do sprzedawcy! Je¿eli on sam nie chce tego zrobiæ (zap³aciæ) dzwoni siê na policjê a ta musi ingerowaæ w takiej sytuacji. Jest hak i krótka pi³ka na takich ludzi ale warunkiem jest posiadanie dokumentu o stanie auta z og³oszenia i faktycznym. Prawdopodobnie wystarczy tak¿e wydruk aukcji i rezerwacja zrobiona faksem na samochód gdzie kole¶ podpisze rezerwacjê i potwierdzi zgodno¶æ opisu aukcji w jego rozumieniu ze stanem faktycznym auta.
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •