Żądam tolerancji dla mojej nietolerancji!!!
Witam w moim paranoicznym świecie.
Rozumiem twój pogląd, nie oczekuj jednak odemnie szacunku dla cwaniactwa, krętactwa i złodziejstwa w branży motoryzacyjnej.
To jak załatwiasz sprawy ze znajomymi nie wnikam, to twoja sprawa, w moim towarzystwie wciśnięcie komuś babola, a jest nim sprzedaż trefnego auta to kosa w najczystszym wydaniu i odbija się to zawsze szerokim echem.
Suma za którą jest sprzedawane jest to e32 przechodzi pewnie właścicielowi e65 przez palce co weekend przy wódce, stąd może inne zapatrywanie na sprawe.
Skoro auto wspomniane w wątku jest trefne - a niewątpliwie jest bo opis w ogłoszeniu zupełnie nie zgadza się z tym co napisane powyżej to przyznawanie się że "to mój koelga sprzedaje" jest po prostu dziecinadą. Masz pełną dowloność w okazywaniu tolerancji Adasio i rób sobie z tym co chcesz, są też ludzie których cwaniactwo drażni. Reszta może sobie traktować jak chce i dalej głaskać się po d*pach w ramach świadczeń w towarzystwie wzajemnej adoracji. Ja nie musze - nie szukam sobie kolegów, jest mi obojętne to jak bardzo ucierpi na tym czyjaś wirtualna forumowa karierka.
I na koniec: uwaga Marcina jest niezwykle trafna - chodzi tu jak wiadomo o "opinie na forach", która na szczęście ma mało wspólnego z opinią w środowisku BMW poza siecią, bo na tą pracuje się latami, a ludzie są bardzo pamietliwi, co więcej bajkopisarstwo też w realu nie popłaca.
Tyle z mojej strony.