Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: E38 Oława

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r

E38 Oława

Jakbyście mogli rzucić okiem na te e38 i wyrazić swoją opinie odnośnie tego co widać na zdjęciach chyba że ktoś zna osobiście te 7er bo dla mnie głownie trochę cena podejrzana a tak wygląda całkiem nieźle i wyposażenie tez na rozsądnym poziomie http://allegro.pl/bmw-e38-740i-1999r...455752347.html

pozdro :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    To jest auto forumowe .. ;)
    Odezwij się do kolegi @Rondel . Kiedyś była za wyższą cenę , chyba 25k na allegro - teraz o wiele niższa ..

Vip Vip Awatar NoVy
    BMW
    Było : E38 2.8 iA/ Było : E32 4.0 V8/ Obecnie : ///M3 e46
    Tak to była 7er @Radla ale już nie jest od prawie roku znam te autko :) ma dość bogate wyposażenie zresztą tak jak w aukcji długo by wymieniać
    :D :D :D ale cena strasznie niska teraz co jest dziwne dla mnie i trochę podejrzane hmm czyż by jakaś poważniejsza usterka ją dopadła , a stoi ona dokładnie w Groblicach jest to miejscowość zaraz za Siechnicami na trasie Wrocek - Oława .

No ciekawe :)

Pozdrawiam Novy
    Ostatnio edytowane przez NoVy ; 18-02-2011 o 20:58 Powód: Niepełna wypowiedź
    Wieśniactwo to stan umysłu nie miejsce zamieszkania .........

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Cytat Zamieszczone przez NoVy Zobacz posta
    Tak to była 7er @Radla ale już nie jest od prawie roku znam te autko :) ma dość bogate wyposażenie zresztą tak jak w aukcji długo by wymieniać
    :D :D :D ale cena strasznie niska teraz co jest dziwne dla mnie i trochę podejrzane hmm czyż by jakaś poważniejsza usterka ją dopadła , a stoi ona dokładnie w Groblicach jest to miejscowość zaraz za Siechnicami na trasie Wrocek - Oława .

No ciekawe :)

Pozdrawiam Novy
    Jak to wóz Rondla to napewno ma spawany prawy przedni błotnik z takimi ładnymi drutami od spawarki :D
    Ale faktycznie cena dużo spadła przez ten rok.... to jest ciekawe
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Będę ją dziś oglądał więc zobaczymy jakim jest stanie. Niby jest po dużym serwisie skrzyni silnik chodzi bez zarzutów, właściciel twierdzi że nie wie nic o żadnym malowaniu szpachlowaniu i wypadkowości tego auta, z usterek wariujący pływak o raz trzepnięta felga z przebita oponą. Auto na pewno było Rondla i został sprzedane po znajomości. Wiecie może jaka była przyczyna robienia tego prawego błotnika? Bo na zdjęciach wygląda że jest kiepsko spasowany. Dochodzi do tego aspekt że prawa lampa paruje. :)

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Rondel już kupił takie auto więc nie wiadomo kto to robił i dlaczego, ale pewnie jakaś przygoda była ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Oglądałem ją dzisiaj i po 15 min sobie odpuściłem zakup z powodów głownie estetycznych auta. Jak dla mnie był robiony cały prawy bok tył plus przedni zderzak co do mechanicznych rzeczy to od spodu wygląda normalnie brak wycieków z dyfra trochę sparciałe elastozłacze wyciek na łączeniu skrzyni z silnikiem i raczej jest to wyciek z silnika bo skrzynia była robiona, wyciek z pod dekli zaworowych, wyciek płynu od wspomagania nie patrzyłem nawet na czy z króćców czy z innego miejsca, zawias raczej na elematach oryginalnych ale nie sprawdzałem luzów. Odpala normalnie, oleje cieknie na kolektor wydechowy przez co dymi z pod maski, auto w środku wygląda na 500 kkm.

jak ktoś jest zainteresowany sprawą na PW

Vip Vip Awatar NoVy
    BMW
    Było : E38 2.8 iA/ Było : E32 4.0 V8/ Obecnie : ///M3 e46
    No i już wiadomo dlaczego taka niska cena !!!! Strasznie się posypała przez rok czasu masakra aż mnie przytkało jak przeczytałem
    posta kolegi @ x -factor

Znam osobiście teraźniejszego właściciela jak i poprzedniego osobiście i nie przypuszczał bym że obecny aż tak zapuści tego indyviduala hmm dziwne trochę no ale widać co widać po oględzinach :(

Pozdrawiam Novy :D
    Wieśniactwo to stan umysłu nie miejsce zamieszkania .........

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Auto na pierwszy rzut oka wygląda dobrze, natomiast jak zacznie się sprawdzać jak co jest spasowane elementów no to nie robi się za wesoło, może po prostu nie oglądaliście szczegółowo tej 7er. Właściciel jest świadomy tego w jakim stanie jest auto jak również wie o tym że trzeba zrobić odpowiedni startowy wkład pieniędzy, nic nie picuje pod sprzedaż nawet udostępnił podnośnik do obejrzenia podwozia bardzo w porządku gościu :)

Uprawnienia umieszczania postów