https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Jestem w szoku ale cos czuje ze to sciema ;-) nie sadze Łukaszu zebys poszedl w tym kierunku, a na marginesie lampy daja rade , dobry towar dostalem ;-)
Heh...no nie...że co...ja chyba śnię....
Ps. Ale reakcja Jarka bezcenna...tylko trochę taka jakby pisana po bimbrze...![]()
I dlatego nie żyje
No towar na pewno dobry bo inaczej bym Ci go nie sprzedał, moje nowe z ringami będą ładniejsze
On zawsze jest po bimbrzeMiłosz poczekaj do końca projektu i też będziesz swoją robił w cameleon
Nie wiem dlaczego w to nie wierzycie.... Na "serii" jeździ się MEGA! Lampy nowe będą świecić dużo lepiej niż te 20' letnie a koło jest "na czasie"....
Co Wy widzicie w tym dziwnego to ja nie wiem![]()
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 30-04-2015 o 22:10
Ten co zawsze mówił tylko ORI nagle takie "cuda" Pisze :D lampy tył wkleiłeś nie te, te bez przetłoczeń szybko stają się matowe i brzydkie, z przetłoczeniami są ok.
No to może wezmę jednak te z przetloczeniami. ..
Dobra , zobaczymy ,pogadamy :-)
Hehe...dopóki nie zobaczę, to nie uwierzę...
Ale jeżeli faktycznie jest choćby ziarenko prawdy w tym Twoim mega pomyśle, to mam nadzieję, że na zlocie już będzie możliwość ocenić efekt tej metamorfozy na żywo...
Ps. Ja to nie jestem przeciw takim projektom, tylko w szoku jestem, że tak nagle i tak bardzo zmieniłeś pogląd na temat E32...![]()
Miłosz... badz silnej wiary :-D
Widzę, że otworzyłeś w końcu tego jabola...
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion