Z przodu nie wiem co zmieniłeś ale chciałem właśnie zapytać czy z tyłu kierunki malowałeś czy kleiłeś folią czerwoną? Mi się tak podoba i też noszę się z zamiarem zrobienia na "all red" dlatego pytam :)Zamieszczone przez Dzuda
Z przodu nie wiem co zmieniłeś ale chciałem właśnie zapytać czy z tyłu kierunki malowałeś czy kleiłeś folią czerwoną? Mi się tak podoba i też noszę się z zamiarem zrobienia na "all red" dlatego pytam :)Zamieszczone przez Dzuda
Przód-szeroki grill i dokładka a na dniach będzie jeszcze BH (w nie długim czasie mam nadzieje będą już wloty od 750)
Tył- kierunek pomalowany spray'em a żarówki markerem na zielono i dzieki temu świeci na pomarańczowo ;)
nooo, ładna... :)
no no pogratulowac ładna sztuka
siedem.cztery.zero.
ładnie ładnie :) a propo wnętrza to chyba widzę czerwone wskazówki w zegarach, jak możesz to wrzuć zdjęcie jak to wygląda
Wrzucę fotkę ale dopiero w pon bo nie mam z bliska.Jak wspomniałem zepsuł mi sie licznik i pożyczyłem od kolegi z 525.Szału nie ma a w nocy słabo ich widać.Nie są tak klarowne jak białe,ale fotkę wrzucę ;)
Pozazdrościć 7er! Piękna sztuka :)
Pozdrawiam!
Nooo Dżuda, jeszcze tylko wloty i będzie git majonez ;)
P.S. A co z tymi postojówkami? Są ori, LED czy w ogóle je wywaliłeś?
Jak Szalony zrobi zdjęcie tych wlotów i będą ładne nie pogięte to się z nim dogadam ;)
Postojówki zostały na razie ori,chyba się przyzwyczaję :) Jeszcze pomyślę na spokojnie