jakiś taki ten kierunek wyszedł matowy lub nie do końca ciemny jak u mnie...
jakiś taki ten kierunek wyszedł matowy lub nie do końca ciemny jak u mnie...
A czy u mnie widzisz standard halogeny?? :707:
Marchewki zawitają to tylko kwestia jak będę miał chwile czasu bo sam wiesz że teraz to na jednoślad się przerzuciłem ;)
Za dużo chromu w niej :P Będzie bez ramki :P
A ogólnie fotki niewyjściowe bo owadów na pasie rozbite jest full :686:
Powoli tarcze zmieniały kolor na brązowo-złoty.;)!!
Jako że dziś nd i mam trochę wolnego czasu wybrałem się na spacer (e32) i przy okazji ją trochę opłukałem.... z kurzu :D
Już chyba ostatnie dni na letnich kołach.
Plany na przyszły sezon ...sam już nie wiem. Na pewno marchewki (które jeden forumowicz mi od dawna obiecuje :p) no i koła,coś szerokiego(na oku już coś z resztą mam :dance3:).
Ew ciut niżej po całości
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 11-12-2011 o 13:47
A nie myślałeś, żeby zimą przerobić na takie coś?
Moim zdaniem lepiej by to wyglądało...
Dzuda z tym jeżdzeniem to uważaj bo już solą sypali malowana była więc nie warto prowokować do korozji bo szkoda :P
No chyba tak Tuczi ja też takie mam dekielki na borbecie gladkie z nierdzewy i mysle ze lepiej niz wygladaja niz ori z ta atrapa sruby i znaczkiem
Po zimie Irku tych felg raczej już nie będzie ;) Z resztą wiesz na co poluje
Kaczy farbę można jeszcze kupić więc z malowaniem nie ma strachu ;)
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 11-12-2011 o 14:37
Dobra fura.
Jakie felgi chodza Ci po glowie ?
Pewność na każdym kilometrze ...
Nadal HM1?
Z pomarańczowym kierunkiem to nie wiem...
Maćka nie słuchaj, bo wiesz że on teraz na etapie "odszczurzania" i poszukiwania 15", więc nie jest wiarygodnym źródłem oceny. Ja u siebie gdyby nie ta czarna maska i czarna dokładka to też nie wiem czy miałbym marchewki czy dymione...
Hmm....może jak by był bardziej klarowny to kto wie :) no zobaczymy,nie majątek a może będzie nie źle
Oj musze to poprawić... Teraz mamy ori :) Ja swoje E32 zawsze miałem na pomarańczu i nie mialem zamiaru kłaść innego kierunka choć niektórzy proponowali zmiane lecz ja nie widzialem potrzeby bo to dla mnie cos pieknego :P.
Teraz chyba wyszło ori :)
![]()
Noo całkiem w pyte :D Co myślicie ?