Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Bmw e65 740 d

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Panowie ale ja nie rozumiem celu tej dyskusji??
    bo wszyscy wszem i wobec wiemy że upgrade elektroniki było w roku 2003 tak?? TAK!!!! więc po coś je zrobiono tak? no TAK! a jesli je zrobiono to nie po to by było fajnie itd tylko po to że zdarzały się problemy z elektroniką w autach z lat 2001- 2002, a że Wasze (Aldika i Tigera ) auta nie maja z tym kłopotu to już inna kwestia - mozna powiedzieć - WYJĄTEK POTWIERDZAJACY REGUŁĘ.

A każdy z nas jest dorosły, świadomy,rozumny i wybierze co chce i jaki model chce czy 2002 czy 2003 a może 2009 - dowolność i zasób portwela,
    ale chyba lepiej mieć w świadomości wiedze że coś tam było nie tak, niż potem pluć sobie w brodę że sie o tym nie wiedziało - po to mamy forum by m.inn informować,uświadamiać i obalać sterotypy - więc ja to zrobiłem, a co załozyciel tematu kupi itd to JEGO PRYWATNA SPRAWA i nasze tu wypisane sugestie może wziąć pod uwagę bądż wcale nie
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    No tak ale ja nie pamiętam postu aby ktoś miał przed 2003r i narzekał że przez to ma problemy :) - o to mi chodzi :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar tiger81
    BMW
    E63 645Ci było E65 745i
    Ja szczerze mówiąc też nie, naturalnie poza forami internetowymi gdzie pojawia się spora ilość tanich, mocno wyeksploatowanych importów.
    Zgodzę się z tym, że fora mają ułatwiać informować i może doradzać, ale nie narzucać czy skreślać inne opcje tylko na podstawie gdzieś wyczytanych informacji posiadaczy w/w pojazdów. Ja znam właśnie kilka osób, które posiadają, czy posiadały E65 z tych niby wadliwych roczników i żaden nie miał problemów. Tak nawiasem mówiąc, ja jak byłem na etapie poszukiwań to w polskich ogłoszeniach można było zaledwie znaleźć kilkanaście szt E65 z czego ok 3 godnych obejrzenia, a różnica w cenie między 2002r, a 2003r wynosiła ok 30tyś - to też pewnie dla wielu był jakiś wyznacznik.
    Ja generalnie przy kupnie zwróciłbym uwagę na dobre wyposażenie, dobry stan techniczny, nastawiałbym się na benzynowe jednostki.

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Ładne auto z fajnym wyposażeniem za 43.000 zł !!
    Pić trzeba ! Jeść można !

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    wlasnie, wlasciciel obnizyl cene o 10k, to tez troche podejrzane ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Gdyby cofnął licznik na 180 to pewnie za 53 juz by jej nie było - a tak pewnie nikt nie dzwoni to zszedł z ceny...

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Cena coraz ciekawsza.....chyba się zastanowię.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    MB E500 V8
    Blog
    1
    Cena super, a napewno facet baardzo chce sprzedać...., i jeszcze by zszedł trochę na pewno :) W pn dzwonie :) tylko daleko mam :(
    Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e66 730Ld
    moim zdaniem? hmm 7 musi być czarna! :D a ta cena? proszę was te historyjki z tematem wyjeżdżam! pilnie sprzedam. itp, kupisz to się dowiesz co to znaczy =)
    NOW: BMW 730Ld 07' / Audi A5 QUATTRO 2.0TFSI 11'
    EX: Volvo V50 2.4d SPORT 07' / Volvo S60 R 08'

Zaawansowany Użytkownik Awatar l_mariuszjunior
    BMW
    E38 740i M62B44
    Czego 7 musi być czarna?Lepiej chyba kupić np.srebrną ale w lepszym stanie i z lepszym wypasem :)
    B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać

Uprawnienia umieszczania postów