mogę tylko potwierdzić, że 750 jest czasem zdradliwa więc jak masz okazję na sprzedaż to zastanów się. Ja akurat jestem pochłonięty swoją całkowicie i nawet jakieś problemy mi nie pomogą w decyzji o odsprzedaniu :)
mogę tylko potwierdzić, że 750 jest czasem zdradliwa więc jak masz okazję na sprzedaż to zastanów się. Ja akurat jestem pochłonięty swoją całkowicie i nawet jakieś problemy mi nie pomogą w decyzji o odsprzedaniu :)
...And on the 7th day God created the... 7er...
hehe dobry tekst z tym ze ty v12 nie pomozesz a ona tobie zaszkodzi niestety czasem tak jest
Odnośnie auta i mojej propozycji nie będę pisał PW, nie zamierzam też się napraszać. Dostałeś propozycje odkupienia jeśli wóz sprawia problemy których nie ogarniasz.
Przemyślisz sprawe, skontaktujesz się, zadzwonisz. Tyle z mojej strony.
A odnośnie pozostałej kwestii:
http://moto.allegro.pl/bmw-e32-754-s...445815452.html
Ochłoń, otrząśnij sie i OGARNIJ sie wreszcie człowieku.
To co piszesz to majaki, omamy i brednie. Strzęp z aukcji ma najzwyklejszy motor M70, pomimo opisu sugerującego że ktoś włożył tam M73 z e38 i ma to 5,4 litra.
Pomijam to że jest to paść i truchło, strute gazem na śrube, włożonym z zaprzeczeniem jakichkolwiek zasad estetyki, godności czy nawet bezpieczeństwa.
Przerzucenie takiego motoru to nie jest temat na kwotę 1700 zł - za tyle możesz sobie kupić przepływomierz.
To nie jest zaproszenie do dyskusji, bo jakichkolwiek wątpliwości tu nie ma.
Czarne e32 w benzynie!
Proszę pisać na temat, a propozycje matrymonialne składać na PW.
Kazdy kto choć trochę ma pojęcie o e32 pozna, że to zwykłe m70b50 tyle, że po lifcie w 1989 był chyba wlew oleju z boku. Pozatym nie wierze, że ktoś włożył m73 i teraz sprzedaje auto za 2800zł, za sam silnik i skrzynie w dobrym stanie tyle trzeba zapłacić.