Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Akcje serwisowe bmw e65 / e66

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    Odgrzewam kotleta, dzisiaj dzwoniłem do ASO w Poznaniu okazało się ze mam jedna akcje serwisowa - układ hamulcowy, podobńo są wycieki płynu który dostaje się do serva, i to by się zgadzało u mnie, pół roku temu wymieniałem servo bo pedał hamulcowy zrobił się twardy, do membrany serva dostał się płyn i ja uszkodził. Umowilem się na środę na akcje serwisowa

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    Cytat Zamieszczone przez dealer25 Zobacz posta
    Odgrzewam kotleta, dzisiaj dzwoniłem do ASO w Poznaniu okazało się ze mam jedna akcje serwisowa - układ hamulcowy, podobńo są wycieki płynu który dostaje się do serva, i to by się zgadzało u mnie, pół roku temu wymieniałem servo bo pedał hamulcowy zrobił się twardy, do membrany serva dostał się płyn i ja uszkodził. Umowilem się na środę na akcje serwisowa
    Ja w mojej poprzedniej 745 miałem tą akcje serwisową robioną w ASO w Poznaniu. Wymienili mi wówczas przewód podciśnieniowy od wacum pompa do serwa. Nadmienili też że jeśli w serwie będzie olej to je wymienią lecz nie było takiej potrzeby. Za to dostałem samochód po paru godzinach umyty wyczyszczony z pudełkiem cukierków z logo BMW oraz na siedzeniu wizytówka mechanika który dokonywał w/w usługi.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e66 730LD 170KW lift
    Panowie a rocznikowo które były objęte akcjami? Można to jakoś ustalić? Przed czy po lift?

Uprawnienia umieszczania postów