No za 3500 to raczej nie ale nie wiem czy nie warto się zastanowić,dołożyć te kilka stów i mieć bezobsługową sekwencje.Zapominasz o wymianie wtrysków,ustawianiu itd
Panowie a jaki jest koszt montażu prinsa na dzień dzisiejszy orientuje się ktoś????. Przymierzam się właśnie do montażu myślałem o stag 300 ale może jednak warto dołożyć i założyć prinsa wszystko zależy jaka jest różnica miedzy stagiem a prinsem
Ostatnio edytowane przez tomi290 ; 12-02-2011 o 15:47
Pozdrawiam Tomek
Ok więc wracając do mojego tematu to musze odłożyć jeszcze jakies ~4200zl...
Mam jeszcze pytanie- czy oprócz wtrysków Hana są jakieś konkurencyjne tańsze (nie magici) na których można śmiało śmigać??
No i najważniejsze pytanie- Gdzie na podkarpaciu (lub bliskiej okolicy) znajdzie się sprawdzony gazownik z którym nie będę miał kłopotu?
------------------------------------------------
PS:
Co myślicie o tym:
http://allegro.pl/sekwencja-stag-300...436842860.html
Tylko widzę tam 1 reduktor a nie 2... Zna ktoś może ten warsztat?
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 12-02-2011 o 18:06 Powód: Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim w odstępie 2 minut
Jade wolno ale ciagle przed toba:)
ponawiam pytanie o dobrego gazownika...
Witam
Gazownik mi polecił 2 reduktory zavoli s lub tomasetto arctic...
Dobre sa te reduktory? cena ok 4000zl z zestawem hana 2000 (zielone/czarne), przewód fi 8...
co wy na to?
PS: czym sie różni stag PLUS od stag'a PREMIUM??
Ostatnio edytowane przez dOOm_PL ; 23-02-2011 o 15:46
Masz potwierdzenie że zawoli jest ok 2 posty wyżej.
Na forum lpg też proponują jako tańsza opcja 2x zawoli więc wnioski sam wyciągnij.
OK dzięki wielkie za odpowiedz. Mam nadzieje ze już niedługo stanę się posiadaczem LPG w mojej Beacie:)
Oby tylko była założona z głową.
Pozdrawiam