-
Zaawansowany Użytkownik
Stary... Szukasz oryginalnej wysokości w 735 IL (Podkreśliłem IL specjalnie) a pokazujesz zdjęcia krótkich wersji jak stoją na oryginalnym zawieszeniu. Chcesz oryginalną wysokość w Langu to załóż nivo i sobie ustaw. Lang jest dłuższy i dupa Ci usiadła. Szukasz oryginalnych sprężyn czy amorów ale do wersji krótkiej.
Takie rzeczy to nie prezerwatywa, że Ci się dopasuje idealnie bez problemu. No chyba, że masz NIVO ;)
-
Vip
Vip
Też z tym walczyłem i również kupno nowych sprężyn nie pomogło dopiero w akcie desperacji sięgnąłem po zwykle springi od bodajże M30B30 i w końcu auto stoi przyzwoicie ku mojemu zdziwieniu. W moim aucie mam amory Koni Sport z regulacją i po włożeniu tych sprężyn komfort się nie zmienił po odpowiedniej regulacji rzecz jasna :-)
-
Zaawansowany Użytkownik
Jurij wlasnie wiem jaka mam wersje i do tej wersji specjalnie kupilem te sprezyny noewe ktore obecnie mam w aucie : Lesjofors ktore sa dedykowane do wersji iL BEZ systemu poziomowania.
Teraz zastanawiam sie tak jak zes pisal czyby nie zalozyc sprezyn od Merca W124 bo maja one 10 zwojow tylko czy srednica jest ta sama ?
Co do wysokosci to teraz pojechalem na parking zeby zobaczyc dokladnie wysokosc i jest wyzej wymiar od blotnika do rantu felgi jest 51cm ale prog nie jest w poziomie brakuje ze 2 cm. Blotnik jest na rowni z gora opony.
Co do nivo to zastanawilaem sie czy tego niereaktywowac ale malo ludzi to robi i koszt duzy jeszcze teraz jak wymienione mam wszystko z tylu na nowe to nierobie tego.
Uprawnienia umieszczania postów