Auto należało kiedyś do Sylwka potem dalej było u Bosmana. Jest i po raz 3.
Auto należało kiedyś do Sylwka potem dalej było u Bosmana. Jest i po raz 3.
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 11-02-2011 o 18:44 Powód: Interpunkcja ;)
Ściema, czy kolejny właściciel ??
Gra muzyka
miałem ją kupić pare miesięcy temu. kupiłeś ją ze świeżym lakierem?
Pozdro
Siema
Ciekawe ile teraz będzie u nowego właściciela
aaa to o nią chodzi..I tak poproszę foty ;) Powodzenia
Pozdrawiam kolejnego właściciela E32 i zapraszam do lektury forum a zwłaszcza tego postu: http://7er.pl/showthread.php/2894-e3...40iA-94/page19 :-)
Drodzy Koledzy, odnośnie mojej E32 której nie kupiłem od Bosmana tylko od następnego już nabywcy Dawida z Poznania. Który cieszył się nią zaledwie 3 tygodnie. Rzeczywiście karoseria auta nie jest idealna ale nie jest też tak jak tu co nie którzy piszą, co do stanu technicznego naprawdę auto idealne szczerze nie spotkałem się z tak doinwestowanym autem 16 letnim. No i ta instalacja gazowa po prostu jest rewelacyjna. Ja za to auto zapłaciłem 13tys więc myślę że było warto.
Dokładnie,po Bosmanie miała chyba już z dwóch właścicieli.
Auto kiedyś widywałem i powiem szczerze że bardzo mi się podobało,Swojego czasu chciałem sprzedać swoją i kupić ją od Sylwka kiedy chciał za nią bardzo przyzwoite pieniądze.
Jedyne co mnie zastanawiało (S7 chyba też) to dlaczego tak bardzo jest poszpachlowana była koło wlewu paliwa(bo inne miejsca-wiadome,nowe nie jest)
Tak czy inaczej auto warte uwagi,nowy lakier to nie problem, będzie jak "nówka" :707:
pozdr i życzę miłego użytkowania(zapraszamy do Ślesina :686: )
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 13-02-2011 o 18:30