Witam Wszystkich, z góry przepraszam je¿eli ¼le dodam temat b±d¼ te¿ w nieodpowiednim dziale, ale jestem tu zupe³nie nowy, a mam ogromny problem z moj± 7demk± ;-/ Chcia³bym Was prosiæ o pomoc, otó¿ moje auto ma problem z odpaleniem.
Gdy stoi w gara¿u gdzie jest +15C, samochód odpala bez wiêkszego problemu, gdy wystawiê go na zewn±trz nawet na 5min auto nie odpala mimo ¿e silnik jest jeszcze ciep³y. Dodam ¿e wymieni³em dzi¶ 4 ¶wiece ¿arowe na nowe BERU (2 nie mog³em wykrêciæ), wymieni³em przewody paliwowe, sprawdza³em czy jest pr±d na "fajkach" od ¶wiec ¿arowych (10,5V na ka¿dej). ¦wiece na pewno grzej±. Dodam równie¿ ¿e nie dawno wymieni³em turbinê na now±, aha i po ostatniej wizycie u mechanika zauwa¿y³em ¿e w gniazdach wtryskiwaczy pokazuje mi siê ropa :/ ale mimo to auto w gara¿u zwyczajnie odpala a na dworze bez wzglêdu na to czy silnik jest jeszcze gor±cy czy zimny nie odpala ;/ prosi³bym Was o pomoc, bo nie mam zielonego pojêcia co mo¿e byæ tego przyczyn±, mechanikom z mojej okolicy to a¿ strach oddawaæ auto...

Odpowiedz z cytatem