Dobrze ze zamalowales resztę zdjęcia , by nie ukazać tego bałaganu w Monster Garage :D
Dobrze ze zamalowales resztę zdjęcia , by nie ukazać tego bałaganu w Monster Garage :D
Kolejne foty in progress..... :)
Uploaded with ImageShack.us
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Sorry za jakosc video ciemno bylo.... najlepszy moment 1.32min...nie wystrojona wcale pierwszy przejazd.... :)
http://www.youtube.com/watch?v=A27p3rPS1fA
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Znajomy głosik :]
ta prosta teeeeeeeeeż !
Projekt brnie w przód :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Dzieki,dzieki....
kilka fotek na szybkensa w warsztacie w dzien...
Bardzo fajny projekt!
Wydech też masz dobry :D ;) ...chyba musi być głośny
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
dzieki Evan.wlasnie nie wydech ten sam co na filmiku i turbina caly dzwiek filtruje.....
Chodziło mi o tą rurę z ostatnich zdjęc ;)
Załóż sobie jeszcze dobry zawór upustowy, fajnie syczy. Nie wiem jakie masz ładowanie - ile barów, ale przy większym doładowaniu też jest dobrze mieć dobry zawór.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Grubo O_o
Sent from my Desire HD using Tapatalk