Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: [mechanika] E38 Problem ze skrzynią 5HP24, wsteczny się śliz

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez tobiasz
    na zgaszonym, w piątek jade do mechanika tylko nie wiem czy lepiej bedzie na lawecie czy na wsteku bo mam około 17km a zaden z moich kumpli nie ma haka w samochodzie zeby jakąś lawete podpiąć chyba nic się nie stanie jak pojade na wsteku

Jak masz zamiar przeleciec 17km na wsteku to od razu zalatwiaj sobie druga skrzynie bo ona napewno tego nie zniesie...
    17km mozesz podholowac na linie nieprzekraczajac 50km/h i robiac przerwy- napewno mniej to zaszkodzi skrzyni jak bujanie sie na wtecznym...
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez Pablo_gl
    Nawet na pracującym silniku nie powinno wywalać oleju tym korkiem do kontroli poziomu...
    Panowie w jaki sposob ma sie w malej misce zmiescic caly olej ktory przy zgaszonym silniku splywa z calego z ukladu??? :shock:
    Na pracujacym silniku napewno nic nie wywali- na zgaszonym owszem nawet ma wywalac bo caly olej splywa do stosunkowo malutkiej miski ;)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iA
    bmw juz u mechaniora zawiozłem na lawecie a w jakiej cenie byś miał tą 5HP30 ma się do mnie odezwać jaki koszt naprawy

Uprawnienia umieszczania postów