Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Jakie wtryski do e32 m30b35?

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez mynio88 Zobacz posta
    sz4l0ny rozumiem twój chłód i boleść nad szarymi członkami forum takimi jak ja np ale dla mnie jesteś guru, jak jakieś medium ogarniające całą materię marki BMW, wszystkie twoje posty rozwalają nawet najbardziej upartych i stojących przy swoim forumowiczów, prostymi słowami jesteś gość który rządzi i ma ogromną wiedzę z której można czerpać jak najwięcej. Powinieneś być z tego dumny a co do mnie to następnym razem postaram się najpierw poszperać zanim założę temat albo napisze posta
    Odpowiedz sobie na pytanie, czym byłoby forum motoryzacyjne gdyby wszystkie wypowiedzi były formowane tak jak powyżej: "skoro, pewnie, chyba, chyba, chyba..."

Bicie piany w tematach o których nie ma się pojęcia oraz doradzanie odnośnie mechaniki nie podniósłszy nigdy maski jest całkowicie bez sensu.

Też pozdrawiam :D
    Czarne e32 w benzynie!

Początkujący Użytkownik Awatar mynio88
    BMW
    BMW E32 730i R6
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Odpowiedz sobie na pytanie, czym byłoby forum motoryzacyjne gdyby wszystkie wypowiedzi były formowane tak jak powyżej: "skoro, pewnie, chyba, chyba, chyba..."

Bicie piany w tematach o których nie ma się pojęcia oraz doradzanie odnośnie mechaniki nie podniósłszy nigdy maski jest całkowicie bez sensu.

Też pozdrawiam :D
    aha no teraz już czaje o co dokładnie chodziło, wcześniej trochę inaczej to zinterpretowałem, ale w małym stopniu:D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 740iA (M62B44)
    Sorry za offtop, ale widzę, że Wam się walentynkowy nastrój udzielił :) Pozdro!

Uprawnienia umieszczania postów