Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 92

W±tek: internetowe poszukiwania E65

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar JackRM
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    '01 E53 X5 4.4 SportPack
    Sk±d
    Roma Italia

internetowe poszukiwania E65

Szanowni klubowicze,

zwracam siê do Was z pro¶b± o profesjonalny rzut oka na parê propozycji znalezionych na rodzimym allegro..

1. http://moto.allegro.pl/bmw-e65-745i-...396626244.html - jest niby z serwisu BMW ale co¶ trochê go³a..

2. http://moto.allegro.pl/piekne-bmw-74...386809178.html - tu co¶ kole¶ koloryzuje ze spalaniem 14/100 w mie¶cie choæ do wyposa¿enia raczej nie mo¿na siê przyczepiæ.

3. http://otomoto.pl/bmw-745-serwisowan...C13825309.html - ten co¶ na wielu portalach siê pojawia.

4. http://otomoto.pl/bmw-745-sprowadzony-C12172930.html - ³adna felga, ¶wie¿o przywieziony ale nie wiadomo czy nie prosto od "kebaba" - w Belgii te¿ s± - sam siê kiedy¶ nadzia³em ;) - na telefonie poda³ przebieg - 300k - i ¿e wymieni³ oleje filtry w ASO i olej z filtrem w skrzyni.. 300k to chyba sporo...

5. http://otomoto.pl/bmw-745-oplacony-C16282088.html - ciekawy rocznik, ale przebieg na 100% krêcony bo z Makaronii. Tu nawet dwulatki siê skrêca. Pozatym w³och w aucie to ¶winia / wiem bo tu mieszkam parêna¶cie lat ;)

Z góry piêknie dziêkujê za ka¿d± sugestiê..
    Ostatnio edytowane przez JackRM ; 11-01-2011 o 07:00 Powód: ju¿ poprawi³em 1-wszy link.. mea culpa :)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar ohara5
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    F01
    Sk±d
    Poznañ
    punkt 3 odradzam z tym autem ju¿ ponad rok siê bujaj± i nie mog± sprzedaæ po za tym w komisie maj± niezbyt dobr± opinie.

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    Pkt 1 i 2 te same linki...a po czym wnosisz ze golas..ma strefy na klimie,zmieniarke ,fotele komforty tylko bez wentylacji....itp..widzia³em gorsze golasy :) , no przesadzi³ tylko ¿e fotele maj± wentylacje ,gdy¿ jej nie maj±.A tak to ca³kiem ³adna lista wyposa¿enia.

Pkt4 to jak dla mnie felga dramatyczna i zupe³nie nie pasuj±ca do e65
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 10-01-2011 o 16:24
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    E65 750i Shadow Line, ACC, 4 x Komfort Sitz, L7
    Sk±d
    ¦l±sk
    Ja kierowa³bym siê ku tej ostatniej. Wizualnie dla mnie naj³adniejsza. Co do tej pierwszej czarnej to nie ma Comfort Acces jak podaje kole¶ w og³oszeniu bo nie widzê chromowych ³ezek na klamkach. Poza tym te felgi w tej pierwszej s± dla mnie najgorsze i najbrzydsze ze wszystkich dostêpnych w E65 ( kwestia gustu ).

Super Moderator Awatar EVAN
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Sk±d
    Kêtaki
    Zdecydowanie 1 ( albo 2 :D ) link. Auto u jednego go¶cia od 4 lat. Wyposa¿enie , tak jak Bezi pisa³ ca³kiem fajne. Roletki z ty³u te¿ ma. Ogólnie fajne auto poza oponami , które s± za ma³e jak do E65 :D Strasznie mnie to denerwujê wizualnie w tym aucie :)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    '01 E53 X5 4.4 SportPack
    Sk±d
    Roma Italia
    dziêkujê za Wasze zainteresowanie tematem.

pierwszy link poprawi³em - mia³em zbyt wiele zak³adek otwartych sorry..
    póki co to numer 2 wydaje mi siê najbardziej wiarygodny, chocia¿ spalanie 14/100 które podaje kole¶ trochê mnie rozbawi³o
    i nie chcia³bym aby w innych bardziej wa¿nych "szczegó³ach" dot. auta by³ tak "obiektywny" hehe.

Ten numer 5 ze wzglêdu na jasne skóry i cenê oraz ³adne felgi 19" (szkoda, ¿e nie jest czarna..) podoba mi siê najbardziej, sprawdzi³em numery w³oskie i nie jest we w³oskim rejestrze aut kradzionych. (jak chcecie to mam mo¿liwo¶æ sprawdzenia w³oskiej rejestracji w ka¿dej chwili)
    Nie wiem tylko jak sprawdziæ i czy siê da ten przebieg bo 146k km to raczej jest ¶miech na sali. Jak by³ skrêcony z 250 to OK, ale z 400 to ju¿ bym go odpu¶ci³..

EDIT: na telefonie facet twierdzi, ¿e by³ z kluczykiem w ASO w Lublinie i ¿e mu ten przebieg potwierdzili oraz, ¿e ma ksi±¿kê serwisow±...tu pytanko: na ile jest to wiarygodne ?

No i dziwi mnie ta cena (za 53k PLN odda) skoro u nas te auta tak stoj±: http://www.subito.it/annunci-lazio-i...=6&rs=20&re=28 tym bardziej, ¿e doliczyæ trzeba do nich 18,6% akcyzy i min 500E transportu..
    Ostatnio edytowane przez JackRM ; 11-01-2011 o 07:38

Super Moderator Awatar EVAN
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Sk±d
    Kêtaki
    Je¶li masz takie doj¶cie do aut w³sokich to czemu nie spróbujesz ¶ci±gn±æ sam auta?
    Ja bym tak spróbowa³ ;)
    Co do pierwszego auta to szukaj E65 z komfortowymi fotelami. To najlepsze fotele na ¶wiecie!!
    Ostatnio edytowane przez EVAN ; 11-01-2011 o 08:32
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    '01 E53 X5 4.4 SportPack
    Sk±d
    Roma Italia
    Cytat Zamieszczone przez EVAN Zobacz posta
    Je¶li masz takie doj¶cie do aut w³sokich to czemu nie spróbujesz ¶ci±gn±æ sam auta?
    Ja bym tak spróbowa³ ;)
    Jakbym mial 2 tyg. czasu wolnego to tez bym tak zrobil.
    Niestety nie posiadam tyle czasu.
    Pozatym jest problem z tablicami zjazdowymi z Wloch ktorych nikt nie chce ubezpieczyc a jak juz to 400E trzeba dac za 10dni.
    Laweta to 500-600E i tez 2dni jedzie.
    Tak wiec zakup auta - idzie caly 1 dzien, podroz do PL 1600km - drugi, przeglad i tlumaczenia - trzeci, skarbowka nawet 3 dni moze sie ociagac z VAT25 i urzad dzionek.
    Dodajmy do tego wizyte w warsztacie BMW i montaz haka to kolejny dzionek i w ten sposob robi sie tydzien - 10dni czasu ktorego nie mam.
    Wole przyjechac, obejrzec, zaprowadzic do ASO i sprawdzic i jak gra to zaplacic i zaprowadzic do mojego urzedu w Rybniku.
    2-3 dni i z glowy a nie 10..

Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    '01 E53 X5 4.4 SportPack
    Sk±d
    Roma Italia
    UP

ogladal ktos/widzial to http://allegro.pl/bmw-745i-idealny-f...409990929.html ?

na pierwszy rzut oka zle nie wyglada..
    Ostatnio edytowane przez JackRM ; 13-01-2011 o 10:56

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Arman
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Ja nie ogl±da³em, ale wygl±da bardzo dobrze i jest super wyposa¿one (jak dla mnie ma dos³ownie wszytko co bym potrzebowa³) ale wczoraj dzwoni³em do sprzedaj±cego aby siê umówiæ, bardzo nie mi³y cz³owiek, wydaje siê nie konkretny, bo on wystawia, podaje swój numer na aukcji a mówi ¿e to auto brata i on tym je¼dzi. Co do ceny za to auto 53k. Ja niestety liczy³em na 50k ale siê nie zgodzi³, mimo to bêdê dzisiaj dzwoni³ znów o ten samochód mo¿e jednak zmieni³ zdanie. :)

ps. ten samochód by³ ju¿ wystawiany przed nowym rokiem i le¿a³ troszkê na allegro za kwotê 60k :)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •