Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Szukam porady - kanapa na full elektrykę i parę innych :)

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Co do koloru skór to faktycznie masz rzadki i ładny kolorek. Ale przy zakładaniu kanapy w prądzie możesz zostawić siedzisko swoje. Trzeba tylko założyć do niego panel regulacji oparcia i zagłówków. Na forum był gdzieś link z opisem i fotorelacją jak się zabrać za to. Zagłówki tylne również zostawisz swoje. Pozostaje obić oparcie. Ale to dobrze ogarnięty tapicer zrobi w kilka dni. Podobnie należy zrobić z pleckami i zagłówkami przednimi. Pasować powinna 1 dolna częśc plecków (ta z kieszenią). W drugiej jest wyjmowana podkładka do pisania ze schowkiem na długopisy i już lipa. Zagłówki przednie można obić skórą ze starych, ale skóry nie starczy na klapkę lusterka. Sam teraz jestem w temacie barków bo kupiłem bananowe a wnętrze mam czarne.

Podłokietnik tylny masz zapewne pod rękaw na narty czyli cieńszy. Więc multimedialny podłokietnik też taki musiałbyć mieć. Albo pozbyć się rękawa na narty. Co do koloru skór na nim to lepiej też oddać to temu tapicerowi który zajmowałby się resztą;)

Jeśli o drewno na barkach chodzi to ja bym uderzył do firm które zajmują się hydrografiką. Jak dobrze dobiorą wzór to na 100% 3/4 ludzi nie zauważy że coś było kombinowane;)
    Ostatnio edytowane przez szajboos ; 06-02-2011 o 09:47

Uprawnienia umieszczania postów