Witam,
jest problem. TV mi trzeszczy i smuży... na postoju, bo jak jadę, to już w ogóle nie chce odbierać. Gdzie wsadzić łapy aby temat poruszyć i naprawić??
A jakie masz ustawienia regionalne? Sprawdź jak ci będzie odbierać na Korea płn. lub południowa już dokładnie nie pamiętam. ;)Zamieszczone przez Prezes
Dreams from Dreams - 7er...
ja mam ustawione na czechy - jak ustawiam na polske to tez trzeszczy (chyba jest blad w ustawieniach) - ustaw na czechy i sprawdz.
Dokładnie tak, ja też jak ustawiłem Ceską Republikę to zaczął odbierać mi świetnie, pozdrawiam
Ludziska jeszcze napiszcie jak zmienic te ustawienia i juz sprawa bedzie jasna :x
Risorius ;-)
klikasz prawym przyciskiem jak już ci tv działa i wyskoczy ci kolejne okno z jakimiś takimi ustawieniami typu jasność - tam powalcz :) ( nie walcz w jasności rzecz jasna :) )
Spróbujcie ustawić PALDK6, to jest na samym końcu tylko że chyba w MK1 tego niema.
U mnie chodzi igła. :)
W momencie jak masz włączony TV, wciskasz prawą gałkę i pojawiają Ci się ustawienia (kontrast, jasność, kolor i ustawienia), przechodzisz na ustawienia i znów klikasz prawą gałkę, wtedy poruszając się to prawą gałką lewo-prawo masz do wyboru chyba na końcu Państwo klikasz na nie i wybierz Czeską Republikę, powinienieś mieć wtedy ładny obraz, pozdrawiamZamieszczone przez Risorius
Ja jak miałem ustawione na polske to nie było koloru, na czechach śmiga bez problemu.
smiga ale tylko tvp1 i polsat
P.P.K.K