Witam wszystkich
Obecne jestem na etapie kupowania E65.
Pozdrawiam
Sebastian
Witam wszystkich
Obecne jestem na etapie kupowania E65.
Pozdrawiam
Sebastian
Życzę powodzenia na tym etapie :)
Gra muzyka
Powitać serdecznie
Cześć Sebastian ;)
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Siemka Sebastian:) Jak kupisz to mam nadzieje ze się pochwalisz?
siema, kupuj i dawaj foty
witam noi powodzenia
moje bmw e38
Witam
No i autko kupione:)
745i rok 2002 data rejestracji 2003.Przebieg 187.500. Kolor czarny z szara skora. Zakupiłem od prywatnego właściciela. Auto sprawdziłem w BMW BAWARIA JANKI. Auto bezwypadkowe, miało malowany błotnik i maske (ktoś porysował) grubość lakieru 234 a na błotniku 240 reszta w przedziale od 136 do 143. Stan techniczny, napisze raczej, co musze zrobić. Wymiana miski od skrzyni biegów, co ciekawe nie poci się miska tylko jakiś uszczelniacz czy czujnik. Wymiana przednich amortyzatorów ( sprawność 59 i 64) ale jeden się poci ten ze sprawnością 64. Przedni stabilizator, bo ma delikatne luzy. Polerka całego auta (gość używał tylko myjki automatycznej), polerka reflektorów, czyszczenie skory ( jest przybrudzona). Naprawa fotela kierowcy cos wyskoczyło pod skora (od boczków trzymających tułów od strony drzwi).Naprawa zmieni arki CD niewysowa ani nie widzi jej. Wymiana znaczków na masce i klapie. Brakowało osłony lusterka kierowcy, (ale to już kupiłem). Musze popracować nad lusterkiem pasażerów (tym z podsofitowki), bo chyba nikt z tego nie korzystał, bo ciężko się wysowa oraz nad uchwytami podobnie się dzieje i to chyba wszystko, co jest do zrobienia.
Wyposażenie (mam wydruk z ASO, ale nie chce mi się przepisywać i napisze to, co widzę)
Dynamic Drive
Fotele Komfort podgrzewane oraz z masażem
Grzane tylnie siedzenia
Regulowane zagłówki pasażera
Grzana kierownica
Sterowanie Głosem
Tempomat
Czujnik deszczu i zmierzchu
Szyberdach Szklany
Telefon
Klimatyzowany schowek
PDC
Logic 7
Roleta tylnia + boczne elektryczne
Składane lusterka
Nawigacja DVD Pro
TV
Zmieni arka + Cd
Klimatronic 2 strefowy ( 4 gałki)
2 komplety aluminiowych kol Zimowe 17 oraz Letnie Star Spoke 95
Soft Close
Lampki w klamkach zewnętrznych
Pilot do bramy w lusterku
Servotronic
Worek na narty
W I T A M Y i o foteczki sie upominamy :D
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!