Witam. Kupilem nowe nerki do mojej 7er i mam problem z montażem. nie chce połamać zaczepów a ni jak nie ich włożyć. ktoś już napewno to robił więc prosił bym o jakąś instrukcje lub coś takiego. z góry dziękuje
Witam. Kupilem nowe nerki do mojej 7er i mam problem z montażem. nie chce połamać zaczepów a ni jak nie ich włożyć. ktoś już napewno to robił więc prosił bym o jakąś instrukcje lub coś takiego. z góry dziękuje
wchodzą na wcisk klik i gotowe
jak masz nówki ze sklepu to na pewno nic nie połamiesz...sam w weekend montowałem black book... jak to mówią z liścia i siedzi na miejscu :D
mati-e28 piszesz że montowałeś czarne nerki możesz napisać gdzie kupowałeś i jak "leżą", czy ładnie pasują.
aledrogo pl ja mam cosmoschwarzmetalic i shadowline i u mnie nie pasował ten chrom gril wiedz zmieniłem, kierunki mam us i jakos mi sie podoba ta mordka teraz..tyle ze ja mam po FL.... a pasuje jak za te cene znosnie.... troche made in piwnica ale nic nie widac po drobnych modach :D polak potrafi :D
Przy okazji tematu mam pytanie, czy nerki poliftowe pasują do auta przed liftem?
moja dziewczyna ma tez e46 i tez z allegro od tego samego sprzedawcy z Rybnika zamawiałem... w e34 tez od niego brałem żaden się nie wypaczył od słońca jedynie zaczepy od tylnej części trochę lutownica s tuningowałem i wygładziłem krawędzie bo gdzieniegdzie były jak by włoski z plastiku taki malutki detalik...
grill po FL pasuje bez problemu do przed lifta
maska jest ta sama :D
Ostatnio edytowane przez mati-e28 ; 01-02-2011 o 23:06
zapewne mowa o tym sprzedawcy z Rybnika http://motoallegro.pl/bmw-e38-98-01n...426701908.html bo Ja nad tymi się właśnie zastanawiam
Jak jest zimniej niż +5*C to zaczepy mogą się połamać, bo plastik jest kruchy w takich temperaturach, nawet ABS.
Polecam nagrzać całe nery przy farelce albo centralnie suszarą do włosów - plastik będzie elastyczny i ryzyko połamania zniknie.
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton