Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: E38 2.5tds

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar lionix
    BMW
    728 E38
    Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
    Z silnikiem który miałem w swoim E34 (shamowane 181KM i 331Nm) każde seryjne 728i dostało by klapsa.
    Ta, uwielbiam porównania typu maluch z silnikiem od samolotu vs porshe

to ktos sobie zrobi też hoi wi jaki tuning w 2.8 i wtedy sie sprawdza. A nie nieoryginal vs oryginal, co to w ogole za porownanie?

Seria TDS nie pociśnie 2.8, a jak ktoś se przerabia TDSka, to niech sobie też przerobi 2.8 i wtedy próbuje, a nie jedno zrobił i sie podnieca

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Cytat Zamieszczone przez lionix Zobacz posta
    to ktos sobie zrobi też hoi wi jaki tuning w 2.8 i wtedy sie sprawdza. A nie nieoryginal vs oryginal, co to w ogole za porownanie?
    No właśnie.. hoi wie jaki tuning.. Mój nie przekroczył 1k i auto jeździ do dziś..

Seria TDS nie pociśnie 2.8, a jak ktoś se przerabia TDSka, to niech sobie też przerobi 2.8 i wtedy próbuje, a nie jedno zrobił i sie podnieca
    M51 to bardzo stłumiona jednostka.. Celowy zabieg ze strony BMW... By przypadkiem nie klapsować prawie 3 litrowej benzyny ;)

Rozumiem że jesteś zawiedziony, ale przyjmij to po prostu na klatę.. ;)

-----> www.e32.750i.pl <-----

Ta, uwielbiam porównania typu maluch z silnikiem od samolotu vs porshe

W sumie racja, porównanie nietrafione coś na kształt : gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.
    Odnośnie TDS-a to jak was poczytam to eksploatacyjnie zachęca, szczególnie mnie – właściciela v8 po przejściach ;D.

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez joe white Zobacz posta
    Odnośnie TDS-a to jak was poczytam to eksploatacyjnie zachęca, szczególnie mnie – właściciela v8 po przejściach
    Uwierz, kilkunastoletni TDS eksploatowany w polskich realiach bez udokumentowanej historii serwisowej to CZĘSTO rzut o glebę dla kogoś kto nie robi z autem sam.
    Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów