Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Ponownie Karol ale z e38 !:D

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    obys kolego mial to szczescie ze mna sie przejechac na suchym asfalcie...
    Jak byś miał dobrego swapa w e30 to jeszcze bym zrozumiał ale w siudemie jakoś 3.0 do mnie nie przemawia ;)

Ja i 535 nie możemy się doczekać wiosny:707: Nie mam filmików tylko TAKI ktoś mi kiedyś przesłał, ale teraz na wiosnę będę regularnie coś dodawał.

Dodam jeszcze że w 2010r zająłem 3miejsce na torze w Biłgoraju.W tym roku też będzie to możesz przyjechać i zrobimy próbę :sarcastic:

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Jak byś miał dobrego swapa w e30 to jeszcze bym zrozumiał ale w siudemie jakoś 3.0 do mnie nie przemawia ;)

Ja i 535 nie możemy się doczekać wiosny:707: Nie mam filmików tylko TAKI ktoś mi kiedyś przesłał, ale teraz na wiosnę będę regularnie coś dodawał.

Dodam jeszcze że w 2010r zająłem 3miejsce na torze w Biłgoraju.W tym roku też będzie to możesz przyjechać i zrobimy próbę :sarcastic:
    czyli kolega dzikus!!:D swoj chlop!:D szerokosci na przyszlosc i gumowych drzew!:D (fakt ze 3.0 w e38 to nie jest potwor ale nie mozesz kochany mowic ze to mul:D sam wiesz jak to jezdzi:D 3.5 w e34 musi ciagnac...:D:D ) opbysmy sie spotkali i wypili kiedys piwko! pozdro:D

Uprawnienia umieszczania postów