Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Jak by coś to mam hw7 sw13
numer licznika 8.374.336
moj nr licznika to 8.369.051
HW7SW12
Ostatnio edytowane przez blubas ; 01-02-2011 o 13:56
Powinno podejść ważne w tych duperelach aby moduł nie był starszy i aby był możliwie najbliższy pierwowzoru. Bynajmniej tak jest z innymi modułami czy zegary są tak samo "liberalne"???
Najważniejsze, że HardWare jest taki sam, sam soft da się wcisnąć ze starszego do nowszego w drugą stronę byłoby ciężej. W tym wypadku bez licznika nie pojedziesz a co do innych modułów zawsze zabierajcie ze sobą stary aby można było zgrać wsad.
Ostatnio edytowane przez coboss ; 01-02-2011 o 18:46
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Zacząłem taki sam problem w innym temacie ale jak byście Panowie mieli taki wsad HW 6 SW 8 to bardzo bym prosił bo specjalnie kupiłem interface pasoft. Ale cały czas szukam wsadu:(
Niczym Feniks z Popiołu podrywa się i unosi w oddali
juz dosc sporo naściągałem wsadów i myślę ze z nich dałoby się coś zrobić!! Neon zobacze czy nie mam takiego jak potrzebujesz!!
Neon podaj jeszcze bmwtnr (takie 8.352.207?) bo nie wszystkie wsady mam opisane przez hw/sw
Ostatnio edytowane przez blubas ; 01-02-2011 o 19:42
Bmwtnr : 8.352.207
Niczym Feniks z Popiołu podrywa się i unosi w oddali
problem rozwiązany w lamerski sposób, zakodowałem NCS jeszcze raz język. Tak z głupa nie wiedziałem że to pomoże:) hehe