Zamieszczam drobną "pseudo fotorelację", zdjęcia niestety bez polotu, ale też warunki atmosferyczne nie sprzyjały na ciekawsze inscenizacje najważniejsze, że ekipa prima sort ; )
Mrrrroźźźźźny Spot 7er ; )
Pozdrawiamy ! ; )
Zamieszczam drobną "pseudo fotorelację", zdjęcia niestety bez polotu, ale też warunki atmosferyczne nie sprzyjały na ciekawsze inscenizacje najważniejsze, że ekipa prima sort ; )
Mrrrroźźźźźny Spot 7er ; )
Pozdrawiamy ! ; )
Ja się jeszcze do listy nie zdążyłem dopisać, a Wy już zdjęcia wrzucacie :-) Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie, mam nadzieję, że każdy szczęśliwie wrócił/wróci do domu. Pozdrawiam i do następnego :)
Mateusz przenieś foto do archiwum założ nowy temat
właśnie dotarłem do domu :D
Też już jestem w domu :)
Wielkie dzięki za spotkanie. Warto było się pofatygować :)
Gra muzyka
No gratulki za spocika panowie :D Zdjęcia sa Tuczi jednak fajniusie nie narzekaj I śniegu dużo :D Małe pytanko a co to za ciekawy model piętrowy BMW na ostanich zdjęciach ?? Jaki to napęd ma :D :D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Jarku już czujny Moderator, wykonał za mnie "brudną robotę" ; ) Dzięki jeszcze raz wszystkim za przyjemnie spędzony czas i do następnego !
dorka wersja na bogato nie godna sunac po Polskich drogach dlatego na lawecie :D
dorka specjalnie dla ciebie kupiłem podoba ci sie?
Witam
Również dzięki za spota bardzo miło było poznać nowe osoby i mam nadzieje że następny będzie równie liczny.
Ja dotarłem do domu niestety bardzo smutny gdyż moja Bunia a dokładnie jej skrzynia biegów zaczęła szwankować :(
Pozdrawiam
Moja Nunia
Gratulacje spocika. Łukasz, widzę że byliście w komplecie :D. Pozdrów ojca (o ile dobrze widzę). Kubanek też chyba dotarł. Jak się mylę to na urodziny poproszę okulary ;D.