Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 99

Wątek: W140 s600

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Pamietam jak w 95 r sąsiad taką kupił tylko jeżeli sie nie myle to było to S500 - eh masakra to była, auto wyprzedzało resztę świata o lata świetlne ;):):) Teraz juz nie ma aut co by przyciągały taką uwage ... inny świat mamy, mimo że narzekamy na Tusków Kaczorów i innych debili to patrząc na tamte czasy a to jakie mamy możliwości to większość w tamtych latach by nie uwierzyła, że wielu z nas będzie stać bez problemu kupić taki wóz.. Te auto juz za pare tys są na allegro...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    dokładnie ostatnio jak myłem mego trupka podszedłna myjni starszy gość i stwierdził, że zadbane auto i w czasach jeo młodości to cięzko było takie nawet zobaczyć a co dopiero mieć a dzisiaj jak piszesz każdego prawie stać na jakieś kilkunastoletnie 7er czy S-kę

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Kupić a utrzymać to jak dwa różne światy.. Podobnie miałem jak Ty Zdzira 850I jak miałem e28, dużo ludzi podchodziło oglądało i wspominało ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    aaa to wiadomo i na tyle oczywiste, że nawet tego nie pisałem z tym utrzymaniem ale i tak 75% uzytkonikówj jeździ bmw na wyrost taki naród dużo kupic za mało chcielibyśmy w 20 lat odrobić 50 a to nie tak łatwo :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Też od dłuższego czasu myśle o W140 CL z silnikiem v8 w dobrym stanie, zastanawiam się czy to ma sens jako samochód jezdzony do pracy czyli jakies 25 km przebiegu dziennie w miescie, samochód eksploatowany w tym celu na codzien, który by musiał byc w miare sprawny, a chciałbym uniknąc sytuacji jakie mialem, że z rok -dwa trwały wymiany i doprowadzanie wszystkiego do stanu używalności w zakupionym samochodzie. Biorąc pod uwagę to co się dzieje jesli chodzi o kontrolę szybkosci, szybko juz samochodem nie bede w miescie jezdzil wiec chce wygodna limuzyne - zeby nie korcilo do cisniecia gazu.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 730
    co do CL W140 często jeżdżę 4.2 w gazie i spalanie po mieście okolice 20 trasa 12-15 l. Tylko ciężko o coś dobrego poniżej 30 tys.zł

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Troche szkoda ładnego CL W140 na dojazdy do pracy w mieście.

Uszkodzenia parkingowe powstałe z winy innych użytkowników, rysy, wgnioty będą nieuniknione. Troche to przyćmi blask dobrze zachowanego i szanowanego egzemplarza jakim chciałbyś się cieszyć.

Jazda wyłącznie w korkach to też nie lekkie życie dla W140. Ścisk w komorze silnika jest gruby, plus opaździerzenie wszystkiego plastikami.
    Po 20 latach użytkowania, większość przewodów i złączy ma już mocno dość w wyniku temperatur panujących pod maską, kiszenie tego w korkach w upale może się różnie zweryfikować dla auta w którym nie było kompleksowych wymian. Chłodnice ponoć nie należą do najtańszych.
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    No to może to nie ma sensu, mam fajną bmw 6 ac schnitzer 2006 do kupienia , stan malina, ale z kolei cabrio więc odpada jako samochód na codzień bo nie mam garażu, a pod pracą też kabrioety miały różne przygody więc troche szkoda...

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Wolałbym nawet cabrio w 6-ce niż 140 nawet w SEC :dirol:

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Jeśli gwiazda to SL, prawdziwy klasyk, bardzo rzadko spotykany.
    Ale W140 też bym nie pogardził, ma w sobie piękno jak Nasze 7er (te starsze rzecz jasna)

Uprawnienia umieszczania postów